Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A helyzet az, hogy rákerestem google-ban, de fórumos véleményt nem láttam róla. Magyarul sem, angolul sem, más valami szláv nyelven talán (de azt meg nem értem
), tehát lehet az is csak egy ilyen webáruház volt, nem tudom.
Ennek mintegy a kétszerese a Genius SW 5.1 Home Theater (3600W P.M.P.O., 5x15W+45W=120W RMS), az fullos fadobozos cucc, a maga kategóriájában a legjobb, azt tudom őszintén ajánlani, mert azt érdemes igazán venni ilyen ár környékén. -
KisBundi
őstag
Sziasztok. Egy ilyen hangrendszer néztem ki magamnak. Nincs valakinek ilyenje, mert érdkelne hogy miért olyan olcsó? (br.12E) Ha van hogy szól?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -50% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest