Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Pahl's mencoder buildjehez valaki nem tud mukodo GUI-t? AutoMEN jo lenne de nem hajlando egyuttmukodni Pahl-lal...
-
vtechun
veterán
sziasztok, linuxon mencoderrel van lehetőség hardveresen gyorsítani a kódolást? NVidia videokartyaval?
-
vtechun
veterán
mencoderrel több titlet zsinorban hogy lehet elkodolni? ill. probaltam ugy is , hogy mplayerrel dumpstreameltem egy vobba majd azt kodolni, de valahogy nem akarta egesz dvd-t egy fileba nyomni, pedig igy adtam meg neki dvd://1-15
-
neduddki
nagyúr
HI!
Akadna egy kerdesem, es sajan idovel rosszu alko ezert bongeszes hejejt itteszem fel:
tehat van ket sorom, az lenen akerdes hova tolom, be lanczos kapcsolot resiz-hoz???
-vf pp=lb,scale=512:384 -oac copy -aid 0 -ovc lavc -lavcopts vcodec=mpeg4:vbitrate=1400:vmax_b_frames=1:mbd=2:v4mv:autoaspect:dia=2rell:mv0:vpass=1
urbo=1 -ffourcc DIVX
-vf pp=lb,scale=512:384 -oac mp3lame -lameopts cbr:br=112 -aid 0 -ovc lavc -lavcopts vcodec=mpeg4:vbitrate=1400:vmax_b_frames=1:mbd=2:v4mv:autoaspect:dia=2rell:mv0:vpass=2 -ffourcc DIVX
koszi
udv
neduddki
mod: konvertlas kikapcsolasa: - (((
ill. erdems eszt kiprobalni tv-bol felvettnel marmit a parameterk a kerdes???
hqdn3d=4:3:6
es mejjik deinterlace javallot, asztali lejaccoknal is?
[Szerkesztve] -
doc
nagyúr
nehéz lesz segíteni ha nem mondod meg pontosan milyen parancssorral csinálod...
amúgy a májusi Linuxvilágban van egy 5 oldalas cikkem a mencoderről
én kb. így állnék neki:
mencoder -oac lavc -ovc lavc -lavcopts vcodec=mpeg4:acodec=mp3:abitrate=128:vbitrate=1000:mbd=2rell:vpass=1 film.mpg -o film.avi
ha nem akarod asztali DivX-lejatszoban nezegetni, akkor mehet a lavcopts-os parametersorba meg egy qpel:v4mv is
mencoder scriptgenerator (szerintem neked ez pont jo lesz...):
[link] -
vtechun
veterán
mencoder film.mpeg -ovc xvid -xvidencopts bitrate=1000:pass=1 -oac mp3lame -lameopts br=128:cbr -o film.avi -of avi
mencoder film.mpeg -ovc xvid -xvidencopts bitrate=1000:pass=2 -oac mp3lame -lameopts br=128:cbr -o film.avi -of avi
na pl. ez csinál mpegbol avit szerintem 2 menetben stb. -
Sziasztok! Ezzel a prorammal kapcsolatba kérnék segítséget. Hogy lehet (Most Windows alatt) egy dvd-ből egy divX -es avit csinálni mp3 128 kbs hanggal? 2cd -set. De minden infó érdekel ,hogy lehet egy cd-set. Sajnos még leírást se találtam de ha lenne az is jó lenne! Köszi remélem tudtok nekem segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux haladóknak
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest