- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Ez a tesó dolog fontos, mert a MoWAS1 nyílt multi a Gamespy kimúlása után bezárta kapuit. "Szerencsénkre" a MoWAS2 "épp időben jött", és kipótolta az űrt csekély 30 euró leszurkolása után.

Ettől független a MoWAS2 nagy rakás patch után végre egy komoly MoW folytatáshoz hasonlítható, és mára az is igaz rá, hogy neki van a legnagyobb mod kínálata a GEM motoros játékok közül.
Sajnos ez is, mint ahogy minden más magyarországi MoW topik kipurcant, pedig nyugaton végre népszerű a MoW sorozat, vége van a cirill spamnak a chatben.
Újabb GEM játékok is megjelentek, Battle of Empires : 1914-1918 idén év elején, Call to Arms nyár végén erősen Early Accessben, tavaszra elkészül a Gates of Hell, és talán jön a Draft Wars, meg a Soldiers: Arena(ami régen Project Outfront néven futott, de lehet hogy kevernek és az megint más játék lesz), meg valamit kikukáznak az ukránok a két éve lelőtt Nuclear Union-ból is Project 5 néven.Szóval lenne miről beszélni, csak nincs kivel.
Kephamos is MIA szegény, mióta nem versuswhorekodtam vele eleget CSÉ meg Dota 2 kazuár lett. Én vétkem, én vétkem, én igen nagy vétkem! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Újabb GEM játékok is megjelentek,