- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
zetecR
addikt
Azt tudom ezzel kapocsolatban mondani Neked, hogy Athlon mellett, ugyanaz a 256Mb-os Samsung DDR333 memória ASUS A7V8X, tehát KT400-as chipset mellett össze-vissza hibázott, egy Asus A7N8X lapba téve vígan szadgál 200 MHz-en, 2.5,3,3,7 beállítással, egy 512 megás modul társaságában.
Egyenlőre még nem volt időm tovább szórakozni vele, de mindenesetre érdekes... -
zetecR
addikt
Milyen megbízható memória-tesztelő programokat érdemes még felkutatni?
-
zetecR
addikt
válasz
Il Padrone #13 üzenetére
Letöltöttem a memtest86-ot is. Az egyik memóriám totál szar, a másik csak a 7-es tesztnél, 5 bizonyos ponton hibázik. Sehol máshol, akár elég magas órajel mellett is csak ott. 150 MHz körül már máshol is, alatta viszont csak ott. Sőt, egyí KT266A-s lapban is hibázott, mondjuk abban máshol.
Akkor ez a memória is csere, ugye :)?
Egyébént azért érdekes (számomra) a dolog, mert két teljesen egyforma, egymás utáni sorozatszámú memória. Direkt Samsungot vettem, hogy ne legyen vele baj, aztán tessék...
Lehet, hogy Kingstonra cseréltetem (ha megoldható), bár már semmiben sem bízok... -
zetecR
addikt
válasz
Il Padrone #13 üzenetére
Nekem egy win alapú van, azt csak simán elindítom, nem floppíról megy.
Megkérdezi, hogy mennyi memóriával foglalkozzon és neki lát a dolognak.
Ezt a floppys valamit hol lehet fellelni? -
zetecR
addikt
Még egy kérdés memtest ügyben.
Meg tudják-e zavarni a memória rezidens programok a memtestet? Tesljesen csupasz win alatt érdemes futtatni, vagy tökmindegy? Mert a manualjából nem derül ki. -
zetecR
addikt
Hi!
És ha a MemTest hibát jelez, az akkor az csakis és kizárólag a memória modul hibája lehet, vagy mondjuk az alaplap is lehet gubancos?
Mert két ugyanolyan, vadiúj (mondjuk ez semmit nem jelent) Samsung 333MHz-ez, 256Mb-os modulnál is jelez, ugyanabban az ASUS A7V8X lapban.
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Mobilinternet
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest