- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lionskull
tag
válasz
lionskull #129180 üzenetére
Nos, némi dilemmába kerültem. Két lehetőséget látok tápegység ügyben. Az egyik:
Seasonic SSP 250W ami félpasszív, fogadására alkalmas házat már néztem hozzá aliexpressen.
Másik ez:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00I9XP5L4/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1
Ti melyik megoldást választanátok?A második megoldásnál nagy kérdés a tápegység minősége.
-
kispal87
aktív tag
válasz
lionskull #129181 üzenetére
Tényleg pontatlan a hwinfo:
11.37 V a legkisebb érték amit láttam a multiméteren.
(Terheletlenül 11.72-74 V.)
Elég régi darab, kb 6-8 éves lehet.
Mostanában csinált olyat, hogy a hdd kattan egyet aztán olyan mint amikor elindul.(Nem rendszeres, random csinálja.)
Először a vinyóra gondoltam, de hdsentinel szerint nincs baja, aztán tegnap megláttam a 12V-os ág értékét... -
silvergod
őstag
válasz
lionskull #103473 üzenetére
Azért nehéz a döntés mert ha megnézem akkor szinte mindegyik tápnak van valami ami nem annyira ok...negatív hsz.-ket (pl: amazon,newegg)sokat találni minden fajtánál...eddig egy cx450m akartam,de itt a 4 sata kevés és ráadásul 1 ágon van ami nem tetszik....
A BQ PP 400W sokan ajánlják de ott ahogy nézem a különbséget a 12V ágon,amíg a corssair és a thermal 37-38A a BQ nál ez csak 24A ... ezért a későbbiekben lehet hogy már kevés lenne egy erősebb cpu+vga pároshoz?. + nem is annyira felszerelt mint a másik kettő..
thermal-nál van 6 és 2 ágon és moduláris ezért gondoltam hogy ez talán jobb lenne nekem...és árban is kedvező.. -
-
Askformore
senior tag
válasz
lionskull #103456 üzenetére
Jelenleg egy jó 400W-os van, nem sok értelme lenne 450w-osra cserélni. A jelenlegi gép kb úgy fogyaszt terhelés alatt, hogy CPU 140W, VGA 180W, 30W egyéb, azaz 350W.. elvileg az RX480, amit venni szeretnék most, "csak" 150W-ot kér, de ebben nem vagyok annyira biztos.. ha tényleg így van, akkor tápot sem kellene cserélnem, mert a fogyasztásom is javulna..
-
Askformore
senior tag
válasz
lionskull #103453 üzenetére
Hát ezt szomorúan hallom, reméltem, hogy a Corsair jó lesz, 15-ért már lehet venni. Esetleg ez az FSP Hyper 500w
vagy az
FSP Hexa+ 500w?Esetleg Cooler Masterből valami?
Antecről még nem hallottam. Az a gond, hogy a 20 rugó picit sok, különben a Seasonicot venném.. bár lehet így is az lesz. -
syberia
veterán
-
syberia
veterán
válasz
lionskull #103373 üzenetére
Én olvastam figyelmetlenül, amúgy mindenben egyetértek.
Prohardver táp teszt van róla, Delta belsős öreg harcos, nem iArena szint! Az öreg tápoknál sok a hibára hajlamos kondenzátor, egyedül ezért nem venném meg használtan. SS-350-ET 4k körül, ha olyat találnál az aprón igazi kincs ilyen géphez.
(#103374) bebe159: 1080p felbontáson a videokártyád fogja vissza a gépet, hiába tuningolod a procit. Ha nincs keret a cserére akkor inkább a 7770 legyen tuningolva, azokban van tartalék.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
lionskull #95051 üzenetére
Szia.
Itt más lesz a gond, itt fognak segíteni: Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
A proci nem fog túl gyorsan menni, ha magas lenne a hőmérséklete, akkor visszavenne. -
Potzee
addikt
válasz
lionskull #75624 üzenetére
Egy minőségi 450W-os táp kényelmesen kiszolgálja a konfigodat, de válassz egy 500W körüli teljesítményűt pl. XFX 450 pro vagy 550, Seasonic S12II 520W de egy Chieftec CTG 500-80P vagy egy Sirtec beles Thermaltake Hamburg 530W is megfelelő. Ha van rá keret akkor Corsair RM 450 vagy Seasonic G 450 / 550, FSP Raider 550
-
Potzee
addikt
válasz
lionskull #75618 üzenetére
A GX Lite és az E3 végű GX nem ajánlott, a D3 végű Enhance beles GX jó táp...CoolerMaster, Corsair, Evga, stb. nagyon figyelni kell a pontos típust, nehogy belenyúlj egy gyenge széria tagjába!
Enermax -nál szintén ez a helyzet, az olcsóbb kategóriás cuccai CWT belsőre épülnek.
A régi Hipro-k jók voltak, az újabbakat nem ismerem...Milyen konfinghoz kell táp? ( cpu, vga, mennyi hdd?)
és mennyi az anyagi keret? -
Potzee
addikt
válasz
lionskull #75589 üzenetére
Jó lenne pontosan tudni, hogy mi a gyári száma. Ha D3-ra végződik, akkor OK, Enhance beles és jó cucc. Az E3 végződesű Seventeam belest én hanyagolnám...az ára alapján Seventeam lesz.
Ne a linket nézd, hanem konkrétan a hírdetett táp címkéjéről kérj egy képet!
Amúgy minek neked 750W? CF vagy Sli játszik?
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest