- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Angie™ #147607 üzenetére
Na ja, viszont amit ezek a stressz tesztek kihoznak a gépedből, az a terhelés játék alatt nem gondolnám, hogy valaha keletkezni fog.
Apropó, ebben ugye nincs benne a monitor teljesítménye?
Én voltam olyan ügyes, hogy először azt is lemértem a géppel együtt, mert ugyanabba az elosztóba volt mindkettő bedugva.
-
válasz
Angie™ #147595 üzenetére
A Phanteks tápról olvastam, hogy a PRIME platformjára épül, nem tudom, hogy ez és a 12 év garancia között van-e párhuzam? Gyanús. A Thermaltake tápról semmit nem tudok.
Az FSP és a Phanteks most kb. egy árban vannak, szerintem mindkettő teljesen f*sza táp, a Phanteksra +2 év gari van. Viszont az FSP-re az Oázis csak 5 évet ad, amit nem értek, hogy miért...
-
Puma K
nagyúr
válasz
Angie™ #147553 üzenetére
Én inkább a VGA-t pörgetem a gépben és a többi alkatrész az amivel szeretek hosszabb távon tervezni.
Ezért vettem 2018-ban 850W-os platina tápot.
Szintén 2018-ban batár nagy számítógépházat hogy a 2019-ben tervezett és összerakott épített vízhűtésnek legyen helye. Ez alá a vízhűtés alá bármilyen CPU-t alá tudok tenni. Sőt mivel 10x46x14,5 cm-es batár tömb a ventilátor-radiátor-venilátor tömb ezért még a VGA-t is be tudnám kötni a körbe amit idén tervezek meglépni.
A gépház vásárlásakor 2018-ban megvettem az egyik ha nem a legjobb ventilátorokat adott méretekben: 14 és 20 cm.
2019-ben azért vettem a 9900K-t és járatom 5,1GHz-cen azóta hogy az egyik legjobb 8 magos 16 szálas procim legyen ami persze az idők folyamán megöregedett de a mellette lévő VGA-kat: 1080 Ti, 2060, 950, 3070 Ti, 3090 kártyákat meghajtotta-meghajtja és nem az a szűk keresztmetszett.
A RAM 2019 óta ugyan az: 2x 16 GB / 3200MHz, de otthon figyel a csomagolásában a 2x 16 GB / 4000 MHz kit csak ki kellene cserélnem.
-
-
mghltm
addikt
válasz
Angie™ #108761 üzenetére
kerdes mennyi ( 2-3-4 ) es milyen kartyakat akarsz sli / cf rendszerbe? pld a jelenlegi geped es 2 x 1070 melle eleg egy 650 seasonic is, de nagyobb fogyasztasu kartyak eseten ( 2 x 390x ) mar 1000w kellhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest