- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Macrodroid
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz79
őstag
válasz
szabi9124 #78179 üzenetére
Attól függ mit szeretnél...
Gondolom van sim kártyád és arra szeretnél intenetet kérni...
Ahhoz a szolgáltatóhoz beballagsz és rendehetsz hozzá. Ők a jelenlegihez aktiválják. (előfizetésnél=hűségidőhöz kötött.)
Ami ilyenkor tanácsos, kérni egy újjat,mivel előfordul,hogy a régi simek rakoncátlankodnak. (5 évnél régebbi.)
Érdemes tudni,hogy a jelenlegi készüléket milyen sim nyilással szerelt. ( a szolgáltatónál "kitörhető" simet kérni.)
Normál sim,mikro sim,nano simmel is adnak ki gyártók készüléket!Ui.: Válaszként szeretnél reagálni, tanácsos használni a "válasz" opciót.
Ha felmerül még kérdésed, irj... -
-
Krisz79
őstag
válasz
szabi9124 #78164 üzenetére
Hi!
Netet a szolgáltató biztositja.
Ha eddig nem volt, elmész hozzájuk és megrendelesz 1 havi csomagot.
Általában: 500Mb, 1000Mb , 2Gb csomagok vannak. Ha wifire csatlakozva használod akkor ugye onnét használva lesz interneted.
Különben Én nem vagyok hive a szolgáltatónál vásároljak készüléket. (De ebben megoszlanak a vélemények.)
Én mindig abból indulok ki,hogy
1: drágább,de kaphatsz részletet.
2: ha netán nem válna be, nehezebb eladni,mivel hűségidő köti a készüléket az előfizetésedhez.
Én ilyen szolgáltató függő telefont meg sem vásárolom. (sajnos nem mindenki áll korrekten a dolgokhoz.) -
Ájvé
veterán
válasz
szabi9124 #78136 üzenetére
Edigital gyári garanciát ad. Mall már maga biztosítja a garancia hátteret, viszont elég sok szervizzel vannak kapcsolatban, ez azért pozitívum, nem sufni szervizt biztosítanak. eMagról nincs sok infóm már. Talán ezek az ismertebb nagy telefonos üzletek.
Honor 6 plus, Lenovo Vibe Z Pro vagy ha nem akarsz ennyit költeni rá akkor Honor 6 is nagyon jó 96-ért.(#78134) zlatan92:
Megbízható készülék kell amivel nincs nagyon lutri akkor Redmi 1s mallon csak 41k. Esetleg Sony E4g is jó lehet, de egyenlőre sok visszajelzést személy szerint nem tudok róla, de a soc jó benne és gyors telefon. -
Flind
senior tag
válasz
szabi9124 #73188 üzenetére
A Z3 Compact nagyon jó választás. Mondjuk a kijelzője 4.6"-os, akkorára gondoltál? Én nagy alatt mást értettem, azért ajánlottam a Z3-mat inkább, persze Live With Walkmanhoz képest a Compact is jó nagy.
≈138k-ért is kapható (szállítással), gyári garival, függetlenül, nyitható bootloaderrel, megbízható helyről (nagyon korrekt az Expansys).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple TV+
- Interactive Brokers társalgó
- Mikrotik routerek
- Ford topik
- iPhone topik
- Macrodroid
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest