- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
LOL hát ez kész, még én is megsirattam.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4400 üzenetére
Kicsit nyersen fogalmaz, de lényegében igaza van.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4344 üzenetére
Én sem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4342 üzenetére
Az nem fanboyság ha a hülyeségnek ellentmondok..
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4338 üzenetére
Dehogy, csak szeretem szívatni a hatereket.
-
Cyberpunk
félisten
A privát az privát. Olyan mint ha egy emailt küldenél, vagy SMS-ben küldenéd el. Ezért nem lehet moderálni, és ezt mondjuk egy arckép döntésnél figyelembe venni. Mivel az nem nyilvános levél! Tehet ellene letiltja a felhasználót azt kész. Persze ha nem kap halálos fenyegetést, az már rendőrségi ügy. Vagy nem terror cselekményt terveznek, bankrablást ilyesmit, de ezeket meg miért PH-n tennék ugyebár?
Viszont ha te engem elküldesz a francba, és én azt a levelet közzéteszem, akkor nem téged vágnak meg, ha nem engem. Érthető?
Akkor ne nézzetek be, a szifon teszt topicjába, mert háborúban állunk.
Mert még a végén kapom a sznob jelzőt.
Nem tehetek róla, utálom a hülyeséget minden formában.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4285 üzenetére
Az oroszlán okos állat.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4281 üzenetére
Hát a csempék általában négyzet alakúak, és egy kocka 2D-s vetülése négyzet. Tehát meg is van a kapcsolat a kockák és a csempék között.
-
Cyberpunk
félisten
Érdemes beleolvasni [link] jó példa a hiedelmekre. Az utolsó pár komment.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4238 üzenetére
Királyi vér csörög az ereimben, szóval lehet hinni.
-
Cyberpunk
félisten
Nem veszem én magamra.
Tény, hogy nagyon sok buta ember használja, de ez minden okostelefonra elmondható. Komolyan volt szerencsém már olyan esethez, hogy még azt sem tudta, hogy Play-ről tud letölteni a telefonjára új alkalmazásokat.
Szóval nagy az Isten állatkertje.
Nagyos sok azok száma, akik nem értenek hozzá, de hát nem tud mást venni, mert csak ez van szinte, a robotot rárakják már az utolsó ótvar hardverre is. Szifon az más, ott meg a feltűnési viszketegség dominál, hogy lehessen menőzni. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4222 üzenetére
Túldramatizált!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
batai15 #4208 üzenetére
Így próbálnak kitűnni a többi gyártó közül. Ugye a formával nem nagyon lehet játszani egy nagy kijelző uralja az egész előlapot szinte. Meg a méretekkel játszani, + a hátlap aztán kb ennyi. Persze sokszor nem vagy kevésbé sikerül azt a saját romjukba implementálni.
És ilyenkor van a lag.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4191 üzenetére
Akár csak a forgalmas helyen ujjvágás a szifon lopás mellett.
-
Cyberpunk
félisten
Az nálam jól működik. Nálam a levelek száma a probléma. Nincs olyan opció, amivel olvasottá tudnám tenni mindet, csak ha végigrágom magam, de nem akarom 9000 levélen keresztül ezt megtenni.
Gyári email app szintén zenész. Max törlöm a leveleket a fiókomból, de azt nem szeretném.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4166 üzenetére
Hát most fordított a helyzet.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4152 üzenetére
Öööö mert az drágább?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#40993792 #4146 üzenetére
Arra számíts, hogy nem lesz üzemidő bajnok a 920.
Ráadásul kiábrándító a kamerája.
Egyébként ja ha tetszik olyat kell venni. Lásd az én esetem fél év alatt vagy 5 mobil, mire úgy néz ki megérkeztem. Kicsit vehettem volna előbb is szifont.
batai15: az csak egy kis felragasztható matrica, disz a home gombon. 1-2 $-ért lehet ilyet venni Ebay.
-
Cyberpunk
félisten
Egy gepárd volt az avatárja.
Bár lehet nem annyira rég követitek azt a topicot, de aszem pár hónapja is volt egy vita ezzel kapcsolatban.
Igen a Samsung az szarsung, bár a Note 3 esetében pozitívan csalódtam bennük a hátlapot illetően. Megmondom őszintén nem számítottam műbőr borításra.
Egy jó dolog van a prémium garanciájuk. Azt irigylem is, de az is csak nálunk van ha jól tudom más országokban nem így megy.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4094 üzenetére
Amúgy is vannak ott fanboyok.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4092 üzenetére
Amíg nem szarozom a többit nem, meg még nem talált fel mindent az Apple.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
batai15 #4069 üzenetére
Szerintem nagyobb léptékben kell gondolkodni. Rááll az alma a 64 bitre, ezzel könnyű átjárhatóságot biztosít a platformjai között, például alkalmazás fejlesztés szempontjából. Gyakorlatban meg mondjuk én el tudok képzelni egy Macbook Air-t 64 bit-es ARM SoC-al. Az mindent vinne üzemidő szempontjából.
-
Cyberpunk
félisten
5S-t is vehettem volna, de az már átlépi az ingerküszöbömet, amit még hajlandó vagyok egy mobiltelefonért kiadni. Ezért gyorsan elvetettem, viszont egy i5 megbízható forrásból már bele. Újkorában mikkor megjelent ezt sem vettem volna meg. Nem izgat igazán, hogy nem vagyok menő, nem ezért vettem.
Akinek ez számít, hát pengesse csak ki érte azt a negyed millát, vagy még többet. Egyelőre nem vagyok hátrányban, meg nem is leszek szerintem. A 7 faszán megy ezen is, 4 mag 64 bit nem érdekel. Az majd szerintem később fog beérni, mondjuk a 6-al.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4057 üzenetére
A cikk is trollkodás.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4053 üzenetére
Ménemazandroid! Ezt kihagytad.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #4016 üzenetére
Ja. Hát fura.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
quailstorm #3988 üzenetére
6 a 7-el várok még.
-
Cyberpunk
félisten
Na megjött a szifon. Hát teljesen más érzés, nagyon must have.
a robotok köszönhetnek neki tempót illetően.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #3969 üzenetére
Nekem is tetszett az, de nálam más jellegű a probléma.
-
Cyberpunk
félisten
Na i5-öt vettem. Vadonatúj 1 év Apple gari, és szép fehér! Holnap hozzák.
-
Cyberpunk
félisten
Egyébként Xiaomi eladva.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #3939 üzenetére
Olvass vissza.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #3934 üzenetére
neves oldal egyebkent.
-
Cyberpunk
félisten
Egy rajongom írta:
"Engem te ne utasítgassál,nem vagyunk abban a viszonyban...Majd kiböki a szemem???Te hülye vagy öreg!!!És tudod kivel cinikuskodjál??Ki a faszt érdekel,h egy senkiházi admin mit mond??????Neked Napóleon komplexusod van faszfej???Megértem,h egész nap ott ülsz a gép előtt,mint egy fasz,de akkor is nem itt kell kiélni nyomorult életed hiányzó mozzanatait
Már most is magyarázkodsz öcsém,ha igazi férfi lennél,akkor már rég kibasztál volna mert tudod kik hagyják,h így beszéljenek velük??Tudod??A csicskák...Ki a faszt érdekel,h nektek milyen tudásotok van meg milyen nincs??Ja meg nekünk??Előbb még saját nevedbe beszéltél most már királyi többes faszfej,h mutattad a többi okos kolbásznak,h megerősítsenek a véleményedben???Hagyjad már magad meg a hülyeségeidet és ne beszélj ennyi baromságot!!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple MacBook
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PayPal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- LG OLED48C43LA 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 820 G3 16gb ram 256 ssd,1080p érintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest