Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz zolnagy #22769 üzenetére
Általában nem szokták megadni a hangchip tulajdonságait, de, amennyire én tudom, a Galaxy S kiemelkedő minőségű ilyen szempontból, viszont a gyári rom (nem tudom mennyire vagy járatos a moddolásban ezért leírom: a gyári rendszer, amit ráraktak a telefonra) nem használja ki. Szoftveresen millió lehetőség van, általánosságban elmondható, hogy bármelyik oprendszerre vannak jó médialejátszók. Én most egy LG Optimust használok, gyárilag android 2.1-gyel adják ki (nekem 2.3 van rajta). A gyári zenelejátszó nem egy nagy eresztés, de megvettem a Marketről a PowerAMP nevű lejátszót, jelenleg 943 Forint. Így már elégedett vagyok a zenei teljesítménnyel. (Nyilván minden droidos telefonra - 2.1 és felette - elérhető a progi, szerintem ez a legprofibb.) Dicsérni szokták még a Sony Ericsson X8 hangzását is a tulajok.
(#22770) Tonesz78
Attól függ, hol akarod venni a telefont. Gondolom szolgáltatónál, úgy be lehet vállalni a Motot, de azt tudni kell, hogy az itthoni hivatalos képviselet megszűnt. Sajnos a Moto európai supportja híresen sz@r, ezen nincs mit szépíteni. Maga a készülék sokkal jobb, mint a Galaxy Ace (hardveresen sokkal erősebb), de ezen érdemes elgondolkodni. Mivel kezdő vagy, gondolom jelenleg nem fogsz nem hivatalos frissítéssel (moddolással) foglalkozni, de elvileg vannak rá jó romok (rom, mint rendszer értednő).[ Szerkesztve ]
-
sinead
tag
válasz zolnagy #22769 üzenetére
Zenei használhatóság kapcsán ajánlom, olvasd el, amit vasárnap beszélgettünk:
xaels HSZ: 22630; 22633 és brumi HSZ: 22636; 22639 környékén sok okosságot mondott e témában.Nekem 2 SE volt eddig, W300, és X10 mini pro, mindkettő gyönyörűen szólt. Igaz én csak fülessel használtam (de abból jó minőségűvel).
-
Dhampir
félisten
válasz zolnagy #22960 üzenetére
Sok hardver gomb, masszív ház (emiatt kissé súlyos), gyors fotózás, szép felvételeket készít makróban is, gyorsabban merül az akku a Wave I-hez képest (ott a kisebb méretű és Amoled kijelző kevesebbet fogyaszt), kevés értelmes alkalmazás van hozzá az Androidhoz képest.
Sygic vagy Route66 van hozzá.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest