- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
magyarattila #13449 üzenetére
Látom ezt a kérdést feltetted pár topikban....
[link] -
Cyberbeni
addikt
válasz
magyarattila #13388 üzenetére
köszi, ez teljesen elkerülte a figyelmem, csak az a gond, hogy július 16-os frissítés ellenére csupa nem kapható modell van felsorolva. (htc touch, omnia)
de akkor majd touch2 vagy omnia2 ki lesz próbálva, ha lehet.
már csak a gps-es kérdést kéne megtudni. -
Faby
senior tag
válasz
magyarattila #13388 üzenetére
Nokiák vonatkozásában: E51-en is működik a cib mobilbank, bár a leírásban nincs benne.
Ami még fontos: a gyári böngészőkkel megy csak, pl Opera mini, Opera mobile nem megy!
-
Cyberbeni
addikt
válasz
magyarattila #13383 üzenetére
ha alul volt 4 ikon fixen, akkor 2.1, ha nem, akkor 1.5
amúgy érdemes egyből 2.1-et rakatni rá, ha véletlenül még 1.5-ös lenne.
nekem fél éve van ilyenem, és eddig semmi baja, de az elején jól le kell tesztelni mindent, és ha nem jó, akkor bevinni szervízbe. olyanról nem tudok, hogy valakinek sok idő után ment tönkre, csak egy pár embernek volt hibás az is kb 1 hónapon belül kijött.
ja és ebay-en szerszámokkal együtt 16$ a touch panel(+szállítás), szóval annyira nem drága, ha garancia után romlik el.@blt.62: én ha okostelóra cserélném, akkor inkább valami android/bada(/ esetleg WM, vagy ha villogni akarsz a sunáknál, akkor iOS)
de valaki válaszolhatna már az én kérdésemre is
-
akos727
senior tag
válasz
magyarattila #13380 üzenetére
Kiállított darabok mindíg rommá vannak használva. Az max arra jó, hogy lásd kb, hogyan néz ki a telefon. Spica nagyon gyors telefon, sztem a 3d-s játékok is egész jól elfutnak rajta, habár a Pulseon jobban, de a Spicán jobb a videó lejáttszás.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
magyarattila #13380 üzenetére
talán az alap home progi baja, vagy nem tudom, de nekem teljesen könnyedén működik.
1.5 vagy 2.1 volt fent azon?
nem lassú a gép, kivéve 3d játékok-ban.
576*432-es avi videót pl simán lejátszik, meg 2d-s játékokkal egyikkel sem volt bajom. (mod-olt fw nélkül sem)
Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest