Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• sinead

tag

válasz brumi1024 #22636 üzenetére

"Hardverileg zenében a galaxy s fényévekkel a másik két kiszemelted előtt van(szerintem valami el volt állítva a zenelejátszón amikor tesztelted(pl 5.1 effekt be lehetett kapcsolva)), sőt az s II-nél is sokkal jobb(sajnos). Voodoo control plus alkalmazással, szinte bármilyen zenelejátszó programmal az egyik legjobb multimédiás zenelejátszó a piacon, telefonok között pedig a legjobb.
    Teszt a hangról(alul), és ez még nem voodoo sounddal volt tesztelve."

Meghallgattam Samsung mintaboltban (WestEnd), és Telenor-nál (Astória). Utóbbiban tudtam egyszerre meghallgatni az Incredible S-sel és az Optimus 2x-szel egyszerre, igaz, csak FM. Mindkét alkalommal ijesztően rosszul szólt az SGS: se magas, se mély, se "tér", doboz hangzás.

Viszont örömmel elhiszem, amit írtál!
    És össze is cseng azzal, amit Xaels írt (hsz: 22633) „a kiszemeltjeid között ott van az SGS, ami első osztályú hangchipet kapott, csak a Samsung gyárilag b@szott foglalkozni a szoftverrel, azért kell a Voodoo kernel.

Szívesen meghallgatnám a zeneileg kicsinosított SGS-t, de tartok attól, hogy ehhez előbb meg kellene vennem. Különösen egy X10 Neo-val hasonlítanám össze. :)

Úgyhogy inkább elhiszem nektek, hogy remek zenelejátszó az SGS is.
    Lehet, hogy ez el is dönti a vitát magammal... :))

• sinead

tag

válasz brumi1024 #22639 üzenetére

Köszönöm, nekem nagyon hiányoztak ezek a magasak/mélyek... + a "tér". Még az FM hallgatása közben is :)

Aktív témák