- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
Csaby25 #16514 üzenetére
Nem kell ráfizetni, simán megy.
korpicschess: nincs ingyen minden Nokiára úgy tudom.
Laybee: szerintem most az Android a legjobb, aztán az iOS, bár azt már néhányan unják. Megértem...
A S60 le van maradva. Az Android csúcskészülék most a Desire HD és a Milestone2, WP7 csúcs a HD7. WP7 nekem sem tetszik...
-
picur220
veterán
válasz
Barfredi009 #16476 üzenetére
Ezek közül a Desire HD-t venném, de a Milestone 2 is nagyon jó, ha kell a QWERTY, akkor azt.
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
válasz
lilricsi #15953 üzenetére
Az SGS-nek kisebb a felbontása, de maga a technológia sokkal jobb, mint a szifonban. Nem tudom, miért tartják olyan nagyra a szifon IPS-ét, nap, mint nap látok ájfont közelről, de nekem olyan halványnak tűnik...
Majd mindjárt sajnállak, hogy nem engednek drágább telot... -
picur220
veterán
Szerintem egyetlen magát mobiltelefongyártónak nevező cég sem teheti meg azt, hogy egy készülék, amit ő mobiltelefonnak nevez, az nem képes olyan helyzetekben betölteni feladatát, amilyen helyzetekben minden más hasonlóan mobiltelefonnak nevezett készülék képes erre. Magyarul nincs olyan, hogy ha van térerő, ne tudjak telefonálni. Márpedig az utóbbi években ez az első olyan telefon, amivel kapcsolatban ilyen hiba merült fel, és ha ez még nem lenne elég, akkor ezt úgy gyártják sorozatban, mintha a hiba nem is létezne. Az Apple részéről elég csúnya megoldás az, hogy
1, Kezdetben az egész hibát letagadták, szerintük nem is létezett.
2, Amikor már ezt nem lehetett csinálni, megmondták a hibát jelző embereknek, hogy fogd a készüléket másképp. Kipengetek 200 rugót, megmondom, hogy nem jó a telefon, erre ahelyett, hogy rendes megoldást kapnék, fogjam másképp. Kösz...
3, Amikor már ez sem ment, megmondták, hogy ha nemkő, visszakapod a pénzt, vagy adunk egy keretet, amiről aztán megint kiderült, hogy olcsó megoldásnak szánta az Apple, mert a hiba ettől ugyanúgy fennáll.
Ezek után még betetőzték az egészet azzal, hogy a reklámban benyögik, hogy "We're bringing video call to the world", magyarul feltaláltuk a spanyolviaszt (megint), egy 5 éve létező technológiával, mint a múltkor az MMS-sel.
És mi a legviccesebb az egészben? Hogy működik ez az üzletpolitika...Végülis ők egy tök jó telefont dobtak piacra, csak telefonálni nem lehet vele... fasza.
-
picur220
veterán
válasz
lilricsi #15940 üzenetére
A motorolákról annyit tudok, hogy LCD, de nem hinném, hogy IPS. Amúgy a 3GS panele szerintem nem valami jó, olyan halvány az egész kijelző.
Az SGS kijelzője fényévekkel jobb.
Nem szaggat az be, pláne nem Froyoval. Nem kell elhinni minden rémhírt.
A DHD sem szaggat be, ez 100%.Szerintem egy gyártó sem engedheti meg magának azt, hogy egy TELEFONnak térerőhibája legyen, elveszti az alapfunkcióját ezzel. Így az iPhone 4-et senkinek sem ajánlom.
Én a helyedben DHD-t vennék, pláne, ha van rá 160k-d. Ha az nem tetszik, akkor SGS. Mindkettő sokkal jobb, mint az iPhone 4. -
picur220
veterán
válasz
lilricsi #15933 üzenetére
iPhone 5-ről még semmit sem tudni, reméljük jobb lesz, mint a 4. Csak azt nem tudom, mit lehetne még beletenni (mondjuk 12MP+xenon vaku?
).
Azért azt jó lenne tudni, hogy mennyit szánnál rá.
Én most mindenképp androidos telot vennék, amiből a 2 legjobb szerintem a Desire HD, és a HTC Legend. Utóbbit azért nem ajánlanám, mert már nem nagyon jönnek ki rá frissítések, 2.3 nem lesz már rá, mivel nem tesz eleget a hardverkövetelményeknek.
Ami jó telefon még, az a Samsung Galaxy S, a HTC Desire, a Motorola XT720, és a Motorola DEFY. Előnyök:
SGS: 4" Super-AMOLED, jó fotós/videós képességek, de csak nappal
Desire: HTC Sense, LED-vaku, viszonylag jó fotó/videó, viszont itt "csak" 3,8" SLCD (vagy AMOLED, attól függ, milyet fogsz ki, nagy különbség amúgy nincsen).
XT720: 8MP kamera (ami inkább 6, mert a fotók 16:9-esek, és a szélességük olyan, mint a 4:3-as 8MP-eseké), xenon vaku, ez nagyon nagy előny!!, minőségi anyagokból van (vannak fémek rajta), HDMI kimenet
DEFY: Nagyon jó összeszerelési minőség, vízálló a telefon, szerintem jól is néz ki.
Desire HD: 4,3" SLCD kijelző, 8MP+dual-LED vaku, viszont nem csinál jó képeket.
Ami még jó lenne, az a Nokia N8, bár se nem androidos, se nem WP7-es, de összességében nagyon sokat tud, 12MP+xenon vaku, HDMI kimenet, USB-n pendriveot lehet rá csatlakoztatni (ilyen nincs másik, és szerintem nagyon hasznos funkció). -
picur220
veterán
válasz
AXisBOLD #15502 üzenetére
Kompromisszumos megoldások:
Nokia C3 (nincs wifi)
Nokia C6 (nem hagyományos gombsor)
Nokia E52 (csak annyi, hogy nem Samsung, de szerintem a Nokiák sokkal jobbak, mint a Samsungok, és ezt úgy mondom, hogy most Samsungom van)
LG Optimus (gombsor ugye..)
Samsung Galaxy3 (szintén gombsor)
És ugye a Wave, de az meg drága, bár kétségtelenül az a legjobb annyiért. -
picur220
veterán
válasz
CivicEsi #15529 üzenetére
Ez a lemerítés meg 16 óra töltés ez kb 7-8 éve lejárt lemez, ez csak a NiMH akkuknál volt, Li-ion-nál meg LI-Pol-nél nem kell.
Az akku élettartama akkor a legnagyobb, ha minél kevesebbszer töltöd, mivel az akkuk x töltést bírnak ki drasztikus kapacitáscsökkenés nélkül. x+1-nél már észreveszed, hogy eltelt az x töltés -
picur220
veterán
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #15462 üzenetére
A dual touch is multitouch, nem? Egyébként dualt tud csak,l mint ahogyan elég sok más multitouchos telo is csak azt tud. Ennek talán meg is van az oka, nem gondolod?!
-
-
picur220
veterán
válasz
chubii #15332 üzenetére
Ne szutyokerikszonhoz hasonlítsuk már a dolgokat...
Néztél már HTC HD2-t?! Az szerintem jó lenne, vagy esetleg Motorola Milestone? Bár ha nagyobb kijelző kéne, akkor HD2. 4,3"-on aki melléüt, az
1, Majd megszokja, és akkor nem üt mellé
2, Hardveres QWERTYset vesz, jó nagyot.
Pl ezért jó a milestone vagy a HTC TP2. De a milestone jobb szvsz. -
picur220
veterán
válasz
ferrari1 #15313 üzenetére
HTC Legend. Esetleg Motorola Milestone. De ebbe még akár egy Nokia N79 is belefér, csak az csak használtan van, és sokkal olcsóbb, meg nem érintős, de szerintem az összes feltételnek megfelel. Kamera nagyon jó, anyaga is megfelelő, Akkuja bivaly, zene jó, rádió van, és használható, GPS van, Wifi van. Vagy E72 ami még jó lehet.
-
picur220
veterán
Ha jó telefonálási lehetőségeket akarsz, akkor csakis a Nokia. N79-em volt, és ebből a szempontból tökéletes, a másik csak azt hallja, amit én mondok, és én is jól hallom a másikat. A kamerája egyértelműen sokkal jobb, mint az optimusé. és tutira nem fagy, és nem bugos, atomstabil rendszer.
-
picur220
veterán
Igen, az annyira gáz, hogy nagyon, ennél már csak a SE X10mini a gázabb a maga 2,55"-ával. 3 alatt nincs érintőkijelzős ÉLMÉNY, tanuljuk meg!
vanek: Egyik sem! Minimum egy LG Optimus, vagy Spica, vagy Használt HTC Hero. Hidd el, sokkal jobb, mint az X1 meg az X10 mini együttvéve!
-
picur220
veterán
válasz
sipisan #15289 üzenetére
Hát én beszarok, komolyan...
X6 vs Vivaz vs SGS... Nem gondolod, hogy ez nem gyengén tartozik külön kategóriába?! Na mind1, ha itt vagyok, segítek.
1. Szerintem, ha nem akarsz sokat költeni, akkor HTC Legendet veszel. Viszonylag jó ár, és majdnem tökéletes telefon.
2. Ha fontosak a jó játékok, meg a fasza kijelző, akkor SGS-t.
3. Ha kéne normális vaku, meg mondjuk fémház, de mégis jó androidos telo, akkor Motorola XT720.Utólag megnézve az ízléseidet, és neked a Galaxy S-t javasolnám. Ha meg nincs rá keret, akkor HTC Legendet. iPhone 3GS nem érdekel használtan? Még az beleférne, és játékra is jó. De az 1. a Galaxy eSSSS!
Az X6 egy szartalicska, kapacitív kijelzős, átdizájnolt 5800.
mclaren: HTC Legendet javasolnám.
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #15270 üzenetére
Olcsó, androidos, a legolcsóbb normális érintős telo, és az előnyök it be is fejeződtek. Akadnak hibák, amik nekem nem tetszenek, mint pl hogy a hívó neve, képe, és maga a csörgés is csak a hívás beérkezése után néhány másodperccel kezdődik meg. Addig meg rezeg, és kiírja a számot. Én ehhez nem voltam hozzászokva a Nokiáimnál, és szerintem ezzel már nem látja el normálisan az elsődleges funkcióját. A másik, hogy nem egy szélvész a dolog (sima DVM moddal stabil, és nem olyan lassú, anélkül tűrhetetlenül szar), amikor meg igen, akkor instabil, vagy ha még nagyjából stabil is, akkor meg nem fut rajta néhány program (FE modok, a nevükben is benne van, hogy beta).
A szoftverem jelenleg Samdroidmod 1.3.1d (JH1) / LK2.09.6-os kernel multitouch-csal + GreenDevDroid téma. Így most a telefonfelvevős hiba kivételével tűrhető. Meg amúgy sincs más választásom, szóval tűrökDe erősen gondolkodom azon, hogy feltegyem a belső memóriát EXT2-re formázó modot, meg úgy az egészet újra. Csak nincs kedvem már mindent elölről telepítgetni, így backup is kéne. Ezek meg így összesen kb egy órás munka.
-
picur220
veterán
Ez így nem nagyon megy, mivel az androidos telok 80%-ában egyáltalán nincs magyar nyelv. A samsungokban van olyan félig-meddig magyar OS, a spicában, az SGS-ben, meg sztem már a G3/G5-ben is van
Én a helyedben spicát vennék, de akkor, és csak akkor, ha tényleg androidos, érintős cucc kell. Amennyiben nem létszükség, akkor Nokia N79-et vagy N85-öt javasolnék. Csak ezeket sajnos már nem nagyon gyártják, így újonnan nehéz lenne beszerezni... de egy jó használt is jó lehet. Ha mindenképp fontos az érintő, akkor spica, mivel más normális telo nincs olcsón.
-
picur220
veterán
válasz
kiss_gee #15105 üzenetére
A GPS az GPS, nem hálózatalapú helymeghatározás. Azért GPS, mert műholdas. Csak annyi a bibi a teloval, hogy mivel zárt OS-es, nincs rá rendes navis szoftver.
Nem tudom, a kérdés melyik dologra irányult, most, hogy olvasom az utána lévőket látom, hogy mások másképp értelmezték a kérdést. A monte-ra lehet egy WeTravel nevű teljes navigációs szoftvert tenni, bár meg sem közelíti a nyílt rendszerek szintjét, de lehet. Ha ezt felrakod, akkor nem fogja a netet használni.
A további félreértések elkerülése végett felhívnám a figyelmed arra, hogy fogalmazz egyértelmű(bb)en. A GPS, mint rövidítés globális helymeghatározó rendszert, vagy globális helymeghatározó műholdat jelent, és nem a szoftvert, ami ezt használja. A másik az, hogy annak, amit kérdeztél, semmi köze a témához, sokkal inkább illik az azonnali mobilos kérdések topikba. -
-
picur220
veterán
válasz
Overclocked #15074 üzenetére
Mindenképp ájfon, de csakis jó állapotú!!
-
-
picur220
veterán
válasz
ViTaZi #14509 üzenetére
Nem lehet rá mást tenni, csak badát. Nem rossz, de az android sokkal jobb, lévén sokkal régebbi, ergo több progi van rá, támogatottabb, kiforrottabb. De bízunk az orosz/lengyel/holland/magyar fejlesztőkben, akik majd esetleg portolnak androidot wave-re, mert a hardver az ugye nagyon is elbírná...
iwtss: egyértelműen sokkal jobb a wave, a G3 meg nem ajánlható kategória a kijelzőfelbontás miatt. Akkor inkább spica, olyan támogatottság van a ROMfőző oldalról, mint állat, nagyon durva, n-szer annyi főzött ROM van, mint öszesen gyári. Meg ott vannak a modok, témár, rendszerben túrkáló teljesítménynövelő cuccok, fájlrendszer átformázók, meg miegymás.
-
picur220
veterán
válasz
sztokkvAlker #14461 üzenetére
HTC HD és HTC HD2.
blt.62: igen, az Android OS sokkal jobb, mint a Bada OS.
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
válasz
Krisz79 #14406 üzenetére
A symbianon nagyon meg van kötve a kezed, WM-en meg androidon sokkal kevésbé.
A ROM-ot te főzöd, kiválaszthatod a komponenseket, amik neked kellenek, a kernelt, amiből multitouchosat célszerű feltenni, a base pack is más lehet, ott az európai deodexed-et kell kiválasztani, legalábbis azt célszerű, meg még egy csomó plusz dolgot hozzáadhatsz, pl 2.2-ből származó JIT-et, ami 3x-os sebességet ad, de kevésbé stabil, vagy csak sima DVM optimalizációt, ami atomstail, de csak 1,5x-es sebességet ad. Ez most kínainak tűnik, de nagoyn egyszerűen be lehet tanulni, végigizgulod az első flashelést, aztán megy majd minden, mint a karikacsapás -
picur220
veterán
válasz
Krisz79 #14398 üzenetére
Szerintem az Android most a legjobb érintősre tervezett mobil OS, nekem jobban bejön, mint a szifon rendszere, átlátható, widgeteket lehet kipakoolni, könnyen kezelhető, egyszerű, logikus felépítésű. Próbáld ki valakiét, ha teheted!
A Spica jó, de készülj fel a ROM-ok közötti labirintusok kifürkészésére, amit kb két nap alatt átláthatsz, kiismerheted az android felépítését, és meg tudhatod, mit lehet tenni reménytelennek tűnő esetekben. A telo csak főzött ROMmal jó, aminek feltétele NEM JÁR GARANCIAVESZTÉSSEL! Főzött ROMmal való szervizbe menetel esetén kapsz majd egy sablonszöveget, hogy ezt ne használd, mert nem javasolt (de mivel az android nyílt, nem szólhatnak bele, hogyan bütykölöd a rendszert), de megcsinálják a telod. Persze, ha lehet, ted fel a gyári ROMot, mielőtt szervizbe küldöd, az a tuti. -
picur220
veterán
válasz
Krisz79 #14381 üzenetére
Mennyi pénzed van rá?
A Galaxy 3 elég jó lett, de a kijelzőfelbontás miatt nem nagyon ajánlható, nem passzol a felbontás az androidhoz.
A Wave sem rossz, kár, hogy Badás, androidosan sokkal jobb lenne.
Amit most tudnék javasolni, az egy HTC Legend vagy motorola milestone lenne. -
picur220
veterán
válasz
peretyo #14211 üzenetére
Jah, vágom
Bocs, csak lusta vagyok olvasni.
Bathory Peti: én nem azért nem vennék, 3.1.3-mal jó lehet, de nekem akkor sem kéne. Metr egyrészt utálom az applet az üzletpolitikájával meg a reklámaival együtt, a termékei rohadt drágák, és más márkában ugyanazt a tudást az ár feléért megkapod. Mondjuk HTC Desire vs iPhone 4 vagy SGS vs i4, vagy moto XT720 vs i4. Mindhárom telo jobban kéne, mint a szifon, mivel többet tudnak, és olcsóbbak.
-
picur220
veterán
válasz
blt.62 #14193 üzenetére
X10 mini a képernyő mérete miatt használhatatlan. Kompakt, de ez már a kezelhetőség rovására megy.
Galaxy 3 nem ér annyit mint egy spica. Kisebb felbontású, pixelesebb kijelzője van, és kevesebb app megy rá, kisebb a támogatottsága.
Az omnia2 más kategória, de ha már omnia2nél tartunk, akkor inkább HTC HD. Az omnia2 max főzött ROMmal használható, de szerintem még azzal sem jó. -
picur220
veterán
válasz
iknight #14032 üzenetére
A Spica mostantól multitouchos, szóval azt vedd!
x10-nek valóban erősebb a hw-e, de a kis kijelző miatt használhatatlan az egész, meg attól, hogy a legendben is ilyen proci van, ez még nem lesz olyan gyors...Ahhoz képest, hogy a GT540-ben is ez van, nem vmi gyors a cucc... látszik, hogy a HTC mennyivel jobban optimalizál...
A frissítés meg max később érkezhet, hamarabb nem. Ha ez mérvadó, akkor spicát vennék, arra lesz 2.2 is, legalábbis a Samsung meg a T-Mobile azt mondta. Addig meg ott a csomó főzött ROM multitouch-csal! -
picur220
veterán
válasz
SteeWe #14007 üzenetére
Várást meg Legendet, legalábbis én. Vagy még több várást, gyűjtést, árak mennek le, pénzed gyarapszik, és vehetsz GalaxyS-t vagy Desiret, én az előbbit venném inkább, persze a Galaxy S sem rossz,de a Sense az Sense, a badás szutyok meg amúgy sem tetszik. A Desirenek egyetlen hibája a kijelzőre, rosszul van földelve, így csak a kezedben fogva működik rendesen, ha leteszed egy asztalra, akkor meg-megszakad az érintésérzékelés, meg a multitouch sem olyan jó rajta, össze tud zavarodni.
Időtállóbb cuccot meg csak 1GHz-eset tudunk javasolni, mert az Android 3.0 és afelettiek már csak 1GHz-en és 512 RAMon futnak el (SGS, Desire, N1, (+Evo4G, incredible, captivate, vibrant)). Legalábbis a Google ezt találta ki, én még nem vennék kp-nek, mert még az egész sehol sincs, és nem vágom, hogy miért ne futna egy 768-as S100-on vagy egy 720-as Moto XT720-on, vagy akár legenden. Mondjuk engem annyira még nem izgat a 3.0, csak 2.2 lenne már spicára.balakapa: X10-et gyorsan felejtsd el, vagy ha ez nem sikerül, képzeld el, milyen gépelni 2,55"-on. X10 mini már jobb, de akkor sem vennék olyat sem, mert az meg már nem kompakt, mert kicsit vastag. De akkor se...
Spicát vagy optimust nézd meg.
-
picur220
veterán
válasz
SteeWe #13997 üzenetére
Nem olyan jó telo, mint amilyennek mondják, meg mint amilyen lehetne, ha megcsinálták volna a samu-mérnökök. Nekem ilyen van, és már konkrétan a tököm kivan vele, Hero-t fogok venni. És ezt javaslom neked is: bővítsd a keretet 60-ra, és vegyél egy használt herot.
Amúgy jó a Wildfire is, csak a kijelző a gyíkja...
De mondom, én a használt Hero-ra mennék rá... -
picur220
veterán
válasz
korpicschess #13966 üzenetére
Megnéztem a hivatalos oldalt, googliztam, stb...
Annyi alaptudás kellett hozzá, hogy 900/1800/2100 MHz van itthon.
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #13892 üzenetére
Tudom, hogy nem lesz.
De én ezt még nem venném készpénznek, hogy csak 1GHz, azért ez az androidos piac 10%-a, ne feledjük. Szerintem vagy behoznak még 10db 1GHz-es telot, vagy elgondolkodnak azon, hogy nem kéne-e eztet úgy megcsinálni, hogy menjen mondjuk 600MHz-en is, és akkor menne a Legenden, XT720-on, S100-on, stbstb...
MOMO27: részletre akarod venni? Mennyi kezdőtőkéd van? Melyik szolgáltatónál?
Telenornál a Red bullos RBM2-est javasolnám, csak azt sztem nem adják részletre. Nokia C3 még ami nem rossz. -
-
picur220
veterán
válasz
balakapa #13888 üzenetére
2 évre ne vegyél spicát.
A Samsung meg a T-mobile is azt mondta, h lesz rá froyo (2.2), amúgy havonta jönnek ki a frissítések, csak hivatalosan nem rakhatod fel.
2 évre inkább vmi HTC legendben gondolkodnék, vagy desire-ben, mert arra lesz android 3.0 is. (mert ugye az csak 1GHz-esekre lesz..) -
picur220
veterán
válasz
bajnokpityu #13884 üzenetére
Gyorsabb is. A Spica 800MHz-e ne tévesszen meg senkit, nagyon ócska az a CPU... Az 528-as Qualcommok szarrá verik...
-
picur220
veterán
válasz
bajnokpityu #13875 üzenetére
A teszt nagyon régen volt, azóta kijött egy s más
A Spica gyors, ha főzött ROM-mal haszálod, alap ROMokkal nem olyan jó. Kell egy-két apróság, és fasza minden -
picur220
veterán
válasz
Inarus #13871 üzenetére
Senki nem mondta, hogy csak a htc a minőségi, de a Samsung a Galaxy S-en kívül nem az. 320x240-es kijelzőhöz jó az a HW, minden driver faszául meg van írva, optimalizálva van (valakik ezt nem csinálták meg, megsúgom, samsungnak hívják őket....
), jön rá a 2.2 JIT-tel, mi kell még?
-
picur220
veterán
válasz
Inarus #13867 üzenetére
Gyakorlatilag mindhárom említett telonál jobb a Wildfire. X10 mini szar, mert 1.6-os, és akkora kijelzőn nem lehet gépelni, mini pro ezt megoldja, de 2,55-ös érintőképernyő attól még használhatatlan, a spica elég instabil tud lenni, meg a gyártó eléggé összecsapta a telot, így aztán nem lett olyan jó, mint amilyen lehetett volna, a Wildfire viszont viszonylag jó, és 45-ért meg is éri. Nem tudom, melyik készülék volt ezek közül a kezedben, de én tudom, hogy a htc teloi minőségiek, és mivel spicám van, ismerem azt is eléggé, és ennél tuti jobb a htc-minőségű telo. A wildfire egyedüli hibája a kijelző, kicsi és QVGA, de ettől függetlenül jó telefon.
-
picur220
veterán
válasz
corradoG60 #13852 üzenetére
Nokia X6 röviden szar.
HTC Herot javaslom elsőre, mindennek megfelel, amit írtál.
Voda ajánlatát megnézve onnan a hero nem ajánlott, mert drágán adják. Ajánlottak viszont:
HTC Legend, Wildfire; Motorola Milestone; Nokia E52, E66, E72; SE X10 mini pro sem rossz, bár én nem vennék semmilyen SE-t. -
picur220
veterán
válasz
korpicschess #13858 üzenetére
Ez csak WM-en igaz, Androidon a HTC Sense nagyon jó!
De nekem még a RBM2-es egyedi felülete is tetszett!
-
picur220
veterán
A Galaxy S nem egy rossz telefon, de még mindig megvannak a Samsung-hibák, amit érezni a telo minőségén, és amik a HTC-ben (vagy akár egy Nokiában) nincsenek.
Szóval én inkább a Desiret venném, egyrész az egész telefon (nem csak az anyaga) minősége miatt, másrészt mert a Sense jobban bejön, mint az a Bada-szerű TW3.0, ami az SGS-en van. De lehet, hogy ha kipróbálnám mindkettőt, más lenne a véleményem. -
picur220
veterán
válasz
blt.62 #13414 üzenetére
A Wave még nem igazán kiforrott cucc, nincsenek rá programok, stb. Az iPhone meg a hülyék telefonja, szerintem. Pláne a 4-es, az tényleg a csőlátó fanoké
Egyszerűen azért, mert egyik sem ér annyit, amennyiért adják, és csak azért adják annyiért, amennyiért, mert rajta van egy kukacok által szétrágott alma.
-
picur220
veterán
Inkább ne, karcosat ne vegyél. Az iOS4 meg amúgy sem való 3G-re, gyenge hozzá.
Én a helyedben azt valami legendre vagy min. Herora cserélném el, de ha van lehetőséged rá, akkor mehet a Desire vagy a HD2 is, gyakorlatilag annyi a különbség, hogy a Desire kisebb kijelzős, de cserébe androidos.Napfényes témához: felemeled a fényerőt, és mindjárt jobb!
Legalábbis nálam a Spican max fényerőn egész tűrhető napfényben is
Arenát meg nehogy vegyen senki, tetűlassú, és nem éri meg az árát. Amúgy nem lenne rossz, csak most ott vannak a Spicák meg az Optimusok vele egy árban...
-
picur220
veterán
Látod, hogy nem jó, telefonálni sem lehet vele.
Igen, ezt addig fogom hajtogatni, amíg ki nem javítják 100%-osra, nem hiszem el, hogy nem lehet, a Nokia (meg semelyik más gyártó) még egy olyan telot nem adott ki, amit úgy be tudsz burkolni, hogy nincs térerő. (Kivéve faraday-kalitka+alufólia, ezzel nekem sikerült)
pH érték: Nokia N79 szerintem.
Eég jó videót meg képet csinál, és könnyen kezelhető, meg szerintem van már rá ingyen ovi-navi is
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #13133 üzenetére
Majd leszokik a nokiafanságról...
Egyébként nekem jobban kéne a Galaxy S, mint az iPhone 4. Utóbbit 1 szarnak tartom a térerőgondok miatt, mert ezt egyszerűen nem teheti meg egy gyártó sem. Amíg ki nem javítják, a szememben nullák.
Pláne azok után, hogy még mutogatnak is a többi gyártóra, hogy nekik is van ilyen, miközben nincs, a Nokia elég erősen rá is cáfolt, meg a RIM is.
-
picur220
veterán
válasz
-Dokika- #13049 üzenetére
Az WM 6.5, és lesz rá 7. A 6.5 a Sense-szel egészen jól használható, persze egy desiret könnyebb kezelni, de a WM-hez meg sokkal több program van. A HD2-n nem egy sima WM van.
X10-et NE vegyél, mert annyit nem ér meg, amennyiért árulják. Ott a HTC Legend, HTC Desire, Samsung Galaxy S, mind3 jobb az X10-nél.
Egyébként a HTC sokkal megbízhatóbb telokat gyárt, mint a SE.Kephamos: Itt szerintem egyértelműen jobb a Hero, nem tudom, mit kell rajta gondolkodni
Más: miért kell mindent az iPhone-hoz mérni? Szerintem jelenleg minden telo jobb az iPhone 4-nél, mert jelenleg minden teloval lehet megbízhatóan telefonálni, csak azzal nem, mert ha megfogod, elszáll a térerő. Engem az már nem érdekel, hogy milyen kiegészítővel csökken (nem szűnik meg, csak csökken) a probléma, ha a telefon az alapfunkcióját nem tudja kiszolgálni, 250k FT-ért. De az Applet is kezdem egyre jobban utálni, gyártanak 1 szart, és még el sem ismerik, hogy szar, mert az jó, aztán rájönnek, hogy mégis kéne valamit tenni, de nem az, hogy megoldják a problémát, hanem kiadnak 1 keretet, ami szintén nem sokat ér. Aztán meg megvádolják a töbi gyártót is, ahelyett, hogy beismernék, hogy az övék a szar. Szóval szerintem amíg nem csinálják ezt meg, addig halott az egész.
Galaxy S-sel most konkrétan mi a probléma?
Aktív témák
- Battlefield 1
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest