Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Szellem. #60120 üzenetére
Ezer forint miatt ragaszkodtál egy éven át ahhoz amivel elégedetlen vagy? Lassabb böngészés, rosszabb ping, tukmáló extrák... miért? Mert ki volt fizetve az ezres Eugene bácsinak akkor már legyen fent?
Én is vettem egyszer akciós Adguard asztali kulcsot ráadásul lifetime alapút, viszont az örökélet használatból kb. félév lett csak.Mert egy Windows reinstall után úgy döntöttem nekem bőven elég az ingyenes kiegészítőjük is. Az asztali program extrái nem kellettek pl. hogy tudja szűrni a Spotify reklámokat, hát Spotify előfizetés úgyis van. (és azt hiszem a web playert szűri a sima kiegészítő is de pszt, havi 5 euró jó üzlet a zenéért) Valamint nem tetszett az asztali zárt Adguard root tanúsítványkezelés átvétele (amit a Kaspersky is csinál tudtommal) és komótosan indult el a program bootoláskor. (azóta kijött már újabb Adguard verzió, lehet jobb már a helyzet nem tudom) Tehát gondolkodás nélkül hagytam a fenébe a kulcsot, hiába volt kifizetve. És azóta már az ingyenes opensource kiegészítőbe is beletettek korábban prémium funkciót.
csicso82 nagyúr: igen pont így értettem
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest