- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
BigManus
addikt
" Az oldalakról annyit,hogyha mint felénk,1 hivatalos oldalon vírus lehet,úgy,h nem tudnak róla,akkor rég baj van.... "
Erre a mondatodra írtam, hogy akkor baj van.
A BKV oldala is vírusos volt nem is olyan régen. Pedig hivatalos oldal.
Aztán, meg nem mondom már melyik, de az egyik Önkormányzatnak az oldala is exploit-ot tartalmazott. Ugyebár az is hivatalos.
Aztán amire így emlékszem, volt is itt linkelve egy darabig, a szerszamkereso.hu oldal is fertőzött volt... -
nfsu17
veterán
Olvastam azt is, de gondolom vírus/trójai lassította be a géped, mert MBAM pont nem az erőforrásigényességéről híres, magyarul nem lassít az be. Sem az avast.
Az, hogy semmit nem vettek észre, arra nem tudok mit mondani.----
Narxis
Akkor ha ezt az IP blockot kilövöm, attól még az MBAM jól fogja tenni a dolgát? Mert pár oldalt nem tudok megnézni emiatt, és nem láttam lehetőséget, hogy kivételek közé tehessem.
Mondjuk amit nekem blokkolt, az perpill egy létező/létezett spam küldő volt, vagy nem tudom hogy hívják, de nem tűnt FP-nak, bár nem kizárt.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest