- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
válasz
Szellem. #8784 üzenetére
ja, régebben arra gondoltam, hogy majd milyen jó kis védelmi csomagot építek a legjobb független komponensekből, ha egyszer lejár a Norton 08 IS licenszem (comodo, threatfire, etc.). Aztán lejárt a licensz, és -- megvettem a 09-es IS-t a Nortontól. Egy év a PH-n meggyőzött, hogy ez a lego szerű építsd magad nem jó megoldás, pontosabban nem áll arányban az a többlet, amit hoz, azzal a hátránnyal, amivel jár.
Kérdés: ha egy virusos weboldalra megyek, akkor egyből be is szívtam a virust, vagy csak akkor, ha onnan letöltök valamit? Vagy mindkettőre van példa?
Aktív témák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged