Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
blattida #31220 üzenetére
Ööö, hát, a kentaur nevű kártevőt ugye felismeri jobb klikkel, net nélkül is. Mondom próba szerencse, hiszen ismeri, nyomtam rá egy entert. Semmi nem történt (látszólag).
Szóval most teljes scan net kapcsolattal, ha tényleg lefutott a kártevő, remélem megtalálja. Nem tudom, mi a frászért nem jelzett rá futtatáskor?Szerk. Teljes vizsgálat közben talált egy gyanús fájlt. Csakhogy ez nem kártevő, a Sony programja! (Sony notebookom van.) Vissza akartam állítani, erre azt írja, hogy a fájl már létezik ott, ahová vissza akarom állítani. Akkor ez így rendben van? A rendszer alapból létrehozta újra?
Üdv.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest