- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Aktív témák
-
válasz
HZoli87 #26864 üzenetére
Azt írtam, hogy 3 gépem van. Ebből 2 erőmű, a harmadik, meg egy ASUS EE PC.
Ma kipróbáltam az Avira 10-et a másik gépemen. Ugyan azok a jelenségek, mint a másik gépemen.
Lassabban jönnek a Weblapok, a frissítési dátumot továbbra sem jelzi, és időnként megakad frissítéskor a rendszer. A programok lassabban indulnak.
Lemértem AV nélkül a bootidődt. 22,2 másodperc. Avira-val, normáls startal ez 56 másodperc lett. Mind a két gépen ugyan ezeket produkálja, holott a két gép két külön alkatrészekből állnak.
Szóval, most vagy engem nem szeret, vagy valóban ilyen lett a 10-es Avira. Ha ilyen lett, szerintem pont nem jó irányba mentek.Gondolom nálad azért nem jelentkeznek ezek a bugok, mert 64 biten nincsen proaktív!
blattida barátom is említette korábban még béta fázisban, hogy lassít a proaktív.
Továbbra is nagyon jó programnak tartom az Avira-t, de így a proaktív csak nyűg.Mellesleg megjegyezve eddig két program volt, ami alíg tett rá a bootidőre: Nod32 4/ ESS 4, és a VIPRE.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged