Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
válasz
HZoli87 #26864 üzenetére
Azt írtam, hogy 3 gépem van. Ebből 2 erőmű, a harmadik, meg egy ASUS EE PC.
Ma kipróbáltam az Avira 10-et a másik gépemen. Ugyan azok a jelenségek, mint a másik gépemen.
Lassabban jönnek a Weblapok, a frissítési dátumot továbbra sem jelzi, és időnként megakad frissítéskor a rendszer. A programok lassabban indulnak.
Lemértem AV nélkül a bootidődt. 22,2 másodperc. Avira-val, normáls startal ez 56 másodperc lett. Mind a két gépen ugyan ezeket produkálja, holott a két gép két külön alkatrészekből állnak.
Szóval, most vagy engem nem szeret, vagy valóban ilyen lett a 10-es Avira. Ha ilyen lett, szerintem pont nem jó irányba mentek.Gondolom nálad azért nem jelentkeznek ezek a bugok, mert 64 biten nincsen proaktív!
blattida barátom is említette korábban még béta fázisban, hogy lassít a proaktív.
Továbbra is nagyon jó programnak tartom az Avira-t, de így a proaktív csak nyűg.Mellesleg megjegyezve eddig két program volt, ami alíg tett rá a bootidőre: Nod32 4/ ESS 4, és a VIPRE.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest