Új hozzászólás Aktív témák

• Allien

veterán

válasz djsunny #88 üzenetére

Ha már itt tartunk. SP-97 ~8 750,00 Ft bruttóban. Ráadásul, sokkal kompatibilisebb, és ha egy meglévő hűtőt cserél le az ember, és az nem zalman, akkor elég leszedni róla a ventit, mert pl. Spire WhisperRock IV-t cserélném le, akkor azt a ventit simán rárakhatnám, ergo, ennyi az ára, és kész (remélem, jól gondolom). Ja, a venti szabályzás. Én nem vagyok híve a cpu külső szabályzásnak, de akkor már olyat, amit kívülről lehet állítgatni, és pl. riaszt, ha leáll a venti. Erre bizti nem jó, amit adnak a Zalmanhoz, mert azt tutira nem rakod házon kívülre (mivel ronda, finoman szólva, és tekergettni nem előnyös (mindig leszedegettni a ház oldalát), tehát nem érek vele semmit! Akkor már inkább ráraknám egy külső beépíthető venti szabályzóra, mint Pl. Enermax A08FATR4 - multifunkciós panel (vélettlenül ilyenem van), és ez riaszt, ha leesik a fordulat egy szint alá, illetve meg tudom nézni a fordulatot, van hozzá ''hőmérő'', és én pl. a cpu hűtő aljához is raktam egyet.
    Ja, és vettem NORMÁLIS lapot, szvsz a Zalman nem normális (mérnökök), mert pl. azt írják, hogy nem kompatibilis, pedig rárakták már Abit NF7-re is, és AN7-re is! :(((

Új hozzászólás Aktív témák