- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
Rooster
csendes tag
P3,2 - nincs húzva + Zalman 9500
Intel 945GNT alaplap
1GB DDR2
7900GT + Zalman CU700, szintén nincs húzva, rivetuner szerint 45-50 fok körül van még játék után is (bár ezt lehet, hogy csak gyengébb játékok után néztem meg)
1 HDD + 1 DVD RW
A ház az valami ismeretlen, 400W táppal, és 1db hátsó kifelé fújo ventivel. A ház oldalán van hely oldalsó ventillátornak, de most üresen van a lyuk.
Az új hűtőket nemrég raktam rá, és utánna ment a gép egyhuzamban is pár napig, meg egyébként is használgattam, és nem volt gond. Azért gyanús, mert nagyon drasztikus, hogy az induló 51-2 fokról 20at emelkedik.
A BIOS-ban egyébként a fan-ek szabályozása disabled-en van. A sytem monitor szerint jól pörögnek, mert jelezné, ha valamelyik leáll... -
Rooster
csendes tag
Azt én is észrevettem még régebben, hogy a BIOS-ban magasabb a hőfok, mint amikor csak simán alapjáraton megy a gép WINXP-ben.
Ez azért van, mert akkor valami diagnosztikát futtat? Vagy?
És ami még fontosabb: Ha a BIOS-ban is probléma van, és az ''hardwer gond'', az azt jelenti, hogy valami konkrétan rossz (PL. a processzor/alaplap...), vagy azt jelenti, hogy a hűtés nem elég erős?
THX
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged