Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
Üdv!
Most már használom egy hete a Meizu E5-öt. Pár dolog megfogalmazódott bennem.
Az akku kijelzése nem pontos. Van, hogy bekapcsoláskor már csak egy jel van, de egy fél óra után már hármat mutat. (Jól van beállítva a menüben az elem típusa)
A másik, hogy még volt az elemben bőven szufla, de amikor elkezdtem felvenni a rádióból, egyszerűen kikapcsolt a készülék. Gondolom megugrik az áramfogyasztás.
Hozzáteszem, hogy mindezeket a gyárilag hozzáadott erőssen kínai elemmel tapasztaltam.
Aztán amikor fel van töltve több album, és én nem az elsővel akarom kezdeni, akkor kiválasztom a mappát, de akkor csak azt az egyet játsza le, nem pedig az egészet. Hiába van beállítva a menüben, az összes lejátszása.
Tehát nem tudom azt megcsinálni, hogy a közepéről kiválasztok egy mappát, és onnan akarom hallgatni, de úgy, hogy utána folytassa a következő albummal. (Remélem értitek)
Ami még zavaró, hogy kikapcsolni kitudom a távirányítóval, de bekapcsolni már nem.
-
Medigen
csendes tag
Sevasztok Én most tervezem egy Meizu Me megvásárlását ha tudtuk segitsetek.
Milyen a kütyü megéri az árát? 21900.- ebben az árfekvésben van jobb cucc is? -
Jucica
csendes tag
Sziasztok!!!
Hazajöttem a digók hazájából
Szép barnán meg minden, nagyon jó volt, ha érdekel vkit
És megvettem az E5-öst is
Sajnos eddig nem sok időm volt vele foglalkozni, de ma délután ráállok, mert este megint utazok el... De külsőre nagyon bejön, és a tárcsát megszokni semmi, sőt... Nekem azonnal egyértelmű volt! 
Szóval nagyon örülök, hogy emelett a lejátszó mellett döntöttem, és még egyszer köszi mindenkinek a segítséget, aki ellátott tanácsokkal!
-
atala
addikt
Légyszi segítsetek!
Mennyire szól szépen ez a fejhallgató a Meizu-hoz képest? Ha már legalább olyan szépen szól akkor nekem az már elég lenne.
Panasonic RP-HNJ50
[link] -
atala
addikt
válasz
Gregoriusz
üzenetére
Az általad említett fülhallgató nekem nem jó. Mivel említettem, hogy eléggé kicsi a fülem, és így csak a kagyló formályú, vagy a kis dugós típusok jöhetnek szóba.
Pl. ez a típus: MDR-EX51LP [link]
Tudja esetleg valaki, hogy van-e legalább olyan minősége ennek a Sony füldugónak mint amit a Meizu-hoz adtak? -
ithomas
őstag
Igen...én ezt már többször írtam,hogy a Sigmateles Meizuknál vagy 5 sávos User EQ van,vagy az extra hangképek(SRS,WOW,TruBass),de a kettőt együtt nem lehet!
Először ez nekem se tetszett,de aztán rájöttem hogy a sima User EQ-val szvsz tökéletes hangképet lehet beállítani,így az egyéb hangképmódosító effektekre nem sok szükség van.
Mindenesetre ez akkor a Philips chipes Meizuk mellett szól,bár mondom,én ezeket úgyse használnám együtt! -
user01
aktív tag
Sziasztok! Megosztom veletek, hogy jártam.
A hét elején elindultam E5-öst venni. Az üzletben ki volt fogyva. Másnapra ígérték a szállítást, de elém tettek egy E3C-t, hogy nézegessem. Kis aranyos volt, és nagyon jól szólt, így hát megvettem. Viszont két nap múlva megszólalt bennem a kisördög, hogy talán mégis jobban jártam volna az E5-össel. Összepakoltam a cuccost, visszamentem az üzletbe és becseréltem egy E5-ösre. Miután hazaértem, 15-20 percig hallgattam és próbáltam állítgatni a hangszínt, de a végén ezt is összecsomagoltam, és elmentem visszacserélni az E3C-re. Ugyanis annak sokkal szebb hangja volt (természetesen ugyanazzal a fülessel)!
Az E5-nél az egyéni hangszínnél csak az EQ 5 sávját lehet állítani. Ha több mélyet szeretnék, akkor egy másik hangszínt kell választani, de akkor elveszik a saját beállítás.
Ellenben az E3C-nél a már beállított egyéni (illetve bármelyik másik) hangszínhez lehet hozzáadni a mélyhangkiemelést öt fokozatban. Valamint a 3D hangzást is. Ezzel olyan dinamikus, tiszta hangszínt tudtam beállítani, amit a E5-ön nem sikerült reprodukálni.
Ami még jópofa az E3C-ben, hogy a nem használt hangszíneket ki lehet kapcsolni a menüben. Ezáltal az EQ gomb csak az (általam) preferált három hangszín között váltogat, és nem kell végignyomkodni mind a tízet.
Ami nem tetszik, az a joystick (jobban szeretem a gombokat) és a színes kijelző (elég lenne a mono). És persze hiányzik az E5 hosszú üzemideje, valamit a távirányító is jól jönne.
Szóval lehetőségem volt mindkét lejátszó hangját meghallgatni, és engem sokkal jobban meggyőzött az E3C. -
bwoay
nagyúr
-
efi99
őstag
válasz
Gregoriusz
üzenetére
4,5*5*2,5 cm + ebből áll ki a 4*1,5*4cm dugasz rész
-
Shad0w
senior tag
válasz
Gregoriusz
üzenetére
Kabátszebben simán, de mondjuk farmerben hülyén néznél ki...

-
Gregoriusz
csendes tag
válasz
Gregoriusz
üzenetére
Valaki? (784#)

[Szerkesztve] -
ithomas
őstag
válasz
Rolanddd
üzenetére
Mivel E5 tulaj vagyok,és jelenleg egy Sennheiser CX300-al használom....sőt MX400-al IS rendelkezem,azthiszem elég jó összehasonlítási alapom van a fülesek terén.
Egyáltalán nincs nehéz dolgom ha rangsort kéne felállítanom!
Ezek közül egyértelműen a leggyengébb az MX400...Érdekes mert a kialakitása 1 az 1-ben ugyanaz,mint amit a Meizuhoz adnak,de hangzásilag a Meizu füles szerintem sokkal jobb.Részletesebb mind a közép,mind a magas tartomány,kevésbé van elkenve az egész hangkép.Szóval a nyitott rendszerű fülesek között szerintem a legjobbak között van a Meizu füles.
No de itt van a Sennheiser CX300 is...Hát igazából nem is tudom hogy mit mondjak erre..ÉG ÉS FÖLD.Mind az MX400 mind a Meizu fülesét a földbe döngöli minden tekintetben.Röviden ennyi...ezen nem tudok mit részletezni... egészen más dimenzió! -
Gregoriusz
csendes tag
Mégegyszer megkérdezném, hogy az X6-oshoz mekkora a hálózati töltő jár? Zsebben elfér?

-
Rolanddd
tag
válasz
Gregoriusz
üzenetére
én az E5-ösömhöz kapott Meizu fülhallgatóval is nagyon-nagyon meg vagyok elégedve
szoval sztem ennél jobb már felesleges... (persze biztos jobbak a sennheiserek, meg sonyk meg mindenféle, de nekem elég ez is) -
bwoay
nagyúr
válasz
Gregoriusz
üzenetére
''Nekem Sony MDR-E819V-es fülhallgatóm van már 2 éve, és teljesen jól szól''
mihez képest...
Ennyiért már van mx400-as Sennheiser.
Amúgy ilyen kategóriájú Sony-t próbáltam már (lehet, pont ezt, vagy a 818-ast),
és annyi valóban igaz, hogy van olyan füldugó, amihez képest ez jól szól
-
Gregoriusz
csendes tag
Szia! Nekem Sony MDR-E819V-es fülhallgatóm van már 2 éve, és teljesen jól szól, minőségi, jó a csatlakozója, a vezeték is strapabíró! Tehát én mindenképpen Sony-t ajánlanék! Itt nézegess, és amelyik árban szimpatikus vagy megtetszik azt rendeld meg: [link]
Remélem tudtam segíteni!
-
Shad0w
senior tag
válasz
Gregoriusz
üzenetére
Én írtam hogy 12 órát bír, mert nálam 12 órát bír.

(27-30-as hangerő, napi átlag 3 óra hallgatással, 4 naponta töltöm...)
Persze ez úgy hogy nincs nyomogatva max egyszer kétszer hangerő állítás.
-
atala
addikt
Sziasztok!
Ma megvettem az E5-öt. Most próbálgatom, de nagyon meg vagyok vele elégedve. A legújjabb firmware van rajta, így még azt sem kell cserélni.
Most vettem csak észre, hogy a Sennheiser PX10-es fejhallgatóm milyen gagyi. A gyári Meizu iszonyuan felül múlja hangzásban.
A gond csak ott van, hogy nekem kicsi a fülem, és a gyári füldugó nem megy bele. Ezért használok én kagyló alakú fülest, de abból meg nem sok fajta van.
Nem tudom mitévő legyek, mert ezek után már nem akarom használni a sennheiser-t, de 10 ezret sem akarok kiadni egy új fülesért.
Tudnátok esetleg ajánlani valami jó fülest ami nem drágább 5 ezernél, és szól olyan szépen mint a gyári Meizu?
Egyébként ez eddigi leg komolyabb lejátszóm, de ez érezhető is a hangján, mert fantasztikusan szépen szól. -
Tygriss
csendes tag
válasz
Gregoriusz
üzenetére
Akkor hétvégén lemérem neked mennyit megy egyhuzamban teljes töltéssel. Amúgy álltában néhány nap alatt is merül valamit az aksi. Én a tiszta üzemidőt becsültem, érzésre.
-
ithomas
őstag
válasz
Gregoriusz
üzenetére
Én nem tudom hogy az X6 mennyi ideig megy...és azt sem hogy ki mit írt.
Abban viszont biztos vagyok hogy az E5-öm 1 elemmel(illetve 1 töltéssel) elmegy 40-45 órát a gyakorlatban is! -
ithomas
őstag
válasz
Gregoriusz
üzenetére
Amit leírtál az mind igaz,annyival egésziteném ki,hogy nem kell attól félni hogy túlságosan lemerited az akksit,és tönkremegy,mert ezekben a cuccokban van egy áramkör,ami figyeli a töltöttséget,és jóval hamarabb jelzi ki neked hogy lemerűlt a lejátszó,mint amikor valójában lemerűlne.Magyarúl a cuccos gyenge töltöttségre hivatkozva hamarabb fog kikapcsolni,mint ahogy ténylegesen olyan fesz érték alá esne a töltöttség,ami az akksit kárositaná.
-
Gregoriusz
csendes tag
Közben itt szedegettem infókat az aksiról. A Li-Polymer ami az X6-osban is van viszonylag hosszú életű (6-700 töltést bír) viszont nem szabad kisütni. Van egy bizonyos határérték ami alá nem tanácsos meríteni az aksit (valami 3,3 V) Ja, és rátölteni szabad, sőt kell hogy elkerüljük a végleges lemerítést. 2 havonta legalább 1x teljesen fel kell tölteni, és tárolni is csak feltöltött állapotban ajánlott
Remélem segítettem valamennyit, ha netalán valamit rosszul írtam, javítsatok ki! 
-
Gregoriusz
csendes tag
Köszi a választ! Igazából csak az aksin lepődtem meg, mert állítólag 12 órát bír, de itt a fórum elején írtatok 14 órákat is, de lehet hogy ez sokmindentől függ. A Wow hangzás milyen? Állítólag térhatású, valaki kifejtené bővebben? Esetleg még meghallgatnák más véleményeket is az X6-osról, megköszönném

-
Tygriss
csendes tag
válasz
Gregoriusz
üzenetére
Nekem fél éve van meg az X6, és teljesen jó. A háza fém szóval strapabíró. A kijelző körüli lapja műanyag azt nem tudom mennyire karcálló, mert a tokjában hordom. A joy igen jóra sikerült, ugyanolyan pontos, mint újkorában. Igaz nem használom minden nap, de utazásoknál és hétvégén van nyomogatva, zsebben hordva is jól lehet navigálni a menükben. Az aksi egy teljes feltöltéssel normál használatban nálam kb. 7-8 órát bír. Ezt kb. 25-28-as hangerőn hozza WOW hangszínen, kijelző fél perc után kapcsol le, joy lamp kikapcsolva, rádió üzemmódban 30-33-as hangerő. Néha annyi zavaró, hogy az aksi töltöttség jelző érzésre nem lineáris, ha már csak 1 egységet mutat akkor kb, 1 másfél óra múlva lekapcsol. A hangminőségét meg szerintem nem kell külön dicsérnem, a gyári fülessel is meg vagyok elégedve, bőven átlag feletti.
-
Gregoriusz
csendes tag
válasz
Gregoriusz
üzenetére
Valaki erre? (764#)
Még annyit kérdeznék hogy az X6-osnak mennyire strapabíró a háza, könnyen karcolódik, koszolódik-e stb..
[Szerkesztve] -
Tygriss
csendes tag
Sziasztok!
Azt próbáltam megoldani X6-oson, hogy néhány ékezetes karakter helyére ne üres karaktert rakjon. Találtam egy programot, de azzal csak a font típusát lehetett megváltoztatni, az adott magyar ékezetes betűk helyén tobábbra sem volt semmi, vagy üres téglalapot tett. Valakinek esetleg van megoldása, illetve más lejátszóknál (e5,c3) hogy jelennek meg ezek az ékezetes betűk?
Amúgy nagyok király mp3 lejátszó, mindenkinek ajánlom a Meizukat.
-
Gregoriusz
csendes tag
Sziasztok!
Én is mp3-lejátszó vásárlás előtt állok. Az egész azzal kezdődött hogy nyertem egy Sony Ericsson W550i telót, de nem tetszik igazából. Csak az mp3-lejátszó miatt kellett volna. Ezért inkább eladom, és helyette veszek egy jó kis mp3-lejátszót. A Meizu X6-os jön be a legjobban. A mostani mp3-lejátszómmal az a baj hogy 3-4 óra hallgatás után lemerül az Energizer elem benne. Ezért vennék inkább aksisat, meg nem akarok most akkumulátort töltővel venni. Szóval kinéztem magamnak az M6-ot meg az X6-ot, de az M6-ról lebeszéltek mert ezen nem élvezhető a filmnézés, kb. ekkora méretű egy nagyobb Casio óra, nem nagy élmény megnézni rajta egy normális filmet. Ezért maradt az X6-os. Jól bírja az aksija? A joystick 6 hónap után is ugyanolyan jó? Mit ajánlanátok, jó a hozzá kapható füles vagy használjam inkább a Sony fülesemet? Remélem én is az elégedett klubbtagok közé fogok tartozni!
Mikorra várható firmware frissítés, egyáltalán lesz még? 
-
ithomas
őstag
Amikor én vettem még nem volt hozzá magyar nyelvű leírás sem,annyira új volt itthon,de az angol nyelvűbe tuti nem olvastam ilyet!

Sztem is az van amit Dualon mond,hogy kevered azzal amikor FW-t frissít az ember,mert akkor valóban ki kell venni,de máskülönben hálistennek nem...
-
Dualon
tag
Pontosan hol olvastad, hogy USB-re csatlakoztatáskor ki kell venni az elemet? Nem tudok semmi ilyesmiről - szerintem ezt csak firmware frissítéskor kell...
Én is használtan vettem az enyémet, eredetileg május 6-án került napvilágra az ''Mp3 központban''.
Szintén tokkal, vonóval, nádi hegedűvel. -
Dualon
tag
''10-15e. körüli kategóriában én nem ismerek egy lejátszót sem,
amit nyugodt szívvel mernék ajánlani.
igaz, ezt az árkategóriát nem is igazán ismerem.''
Sajnos én is pont így vagyok ezzel. 25+-ból simán ajánlanék.
''barátnőn amúgy ne tessék spórolni!
''
Csípős!
Nem arról van szó, hogy én adnám ajándékba, hanem arról, hogy ő szeretne, és ekkora ajándékot nem fogad el.
Örömömre (-ünkre) találni még olyan csajokat, akik nem szoli - fodrász - műkörmös - eltartás vonalon gondolkodnak.
De azért kösz a választ! -
normal
tag
Jucica!
Bár használtan vettem, de mindent kaptam hozzá - tokot, zacsit, 2 fülest - bár ez januári csóka.
Ennyi idő alatt hozzá is szoktam, a diktafon klassz, a maradék 110 mega helyre (1GB-os) még 2 órát tud rögzíteni 128bps mp3-ban.
meg tudja azt mondani valaki, miért kell kivenni USB csatlakoztatás előtt az elemet? Nem csinálnám, ha csak valami piszlicsáré indok van rá.
-
Rolanddd
tag
meeer? sztem eleinte tök odafigyeltek, hogy javítsák az E5 bugjait.... emléxem mikor megvettem a lejátszot, egyböl regisztráltam a meizu forumán, és többen mondogattuk h mi a baja, meg ilyenek, és rajta voltak mindig a javításon, kijött elöször a 6-os fw, aztán a 6.0001, aztán meg a 6.0002... szal azér javítgatták...
Ja mondjuk hát nemtom énse lehet-e az fps-t fw-vel javítani, de azért nem tartom elképzelhetetlennek, mert az E5-nél a másolás sebességét is tudták fw-vel szabályozni, mikor én azt sem tudtam nagyon elképzelni... a talán 6-oss fw-vel kétszer olyan gyorsan lehet rá másolni mint az előtte és utána lévőkkel, csak abban az fw-ben még benne volt az a bug, hogy mikor gyorsabban tekergetted a tekerőt a menü-böngészőben, akkor resetelt a player (ez asszem még a 6.0001-es ben is így volt, viszont a 2-esben már javították ezt is) -
rumos14
nagyúr
sztem nem fogják firmware-rel feljavítani azt a 18fps-t... ez inkább hardware-es kötöttség.
a másik dolog pedig, a vásárlók nagy része vszleg azt sem tudja, hogy mi is az az fps... persze nem a ph! fórumozókra gondolok. -
Dualon
tag
ithomas, bwoay, igazatok van, egyetértünk - csak szerencsétlenül fejeztem ki magam. A saját igényeimről beszéltem.
Azt mondjuk továbbra is kétségbe vonom, hogy egy igényes fotóamatőr számára elég legyen a kijelző, vagy akár a tárhelykapacitás, de a mini szórakoztatóközpont jelleg valóban széles rétegnél találhat örömteli fogadtatásra.
(Jut eszembe: barátnőmnek nézegetek MP3 lejátszókat, 10-15k körül tudtok valamit ajánlani? A diktafon eléggé fontos lenne, lehetőleg elemes legyen, és 512 felett... igen, tudom: nézzek drágábban.
) -
bwoay
nagyúr
válasz
Rolanddd
üzenetére
nekem is nagyon tetszik, de én is elégedett vagyok a mostani lejátszóimmal
(mert már így is kettő van
)
és igazság szerint el nem tudom képzelni, hogy mivel lennék előbbre egy M6-tal.
de marhára tetszik, tény és való.
mondjuk ez ilyen kialakítás nekem nem az igazi,
mert a mostaniakat farzsebben hordom, és néha rájuk is ülök,
amit teljesen jól tolerálnak, de egy ekkora kijelző biztos nem díjazná.
a másik: érdekelne, hogy zsebben mennyire kezelhető,
mert ez a touchpad ránézésre nem igazán nyerő az ilyesmihez.
viszont az marhajó, hogy külön play/pause gomb van -
Rolanddd
tag
hát mondjuk teljesen igazad van
mert tökéletesen meg vagyok elégedve az E5ömmel, soha semmi baja nem volt még, vigyázok is rá, tokja is mindig rajta van, meg minden, de egyszreűen nagyon megtetszett az M6, mind kinézetében, mind tudásában.
De azt én is sajnálom hogy csak 18 fps-t tud, de várok, hátha tényleg ki tudnak majd hozni belőle egy kicsit többet, mondjuk a bűvös határt, a 25-öt ;)
Na szóval egyszerűen nagyon tetszik
majd meglátjuk mi lesz. Egy biztos: ki nem fogom dobni az E5ömet 
-
bwoay
nagyúr
válasz
Rolanddd
üzenetére
nem látom be, mi az a marha nagy előny, a
mi miatt neked megéri lecserélni a teljesen jó E5-öt erre!
ugyanis videozni egyelőre nem lesz az igazi az alacsony fps miatt,
márpedig pont ez lenne a legnagyobb előnye egy sima audio lejátszóval szemben.
mondjuk abban is biztos vagyok, hogy aki vesz egy M6-ot,
az majd elkezdi bizonygatni, milyen simán futnak rajta a videok.
az U3-nál is ezt volt, részben igaz, mert a 15 fps-hez képest tényleg jók,
de ami 25 alatt van, az nem kóser, és ezzel nemigen lehet vitatkozni. -
Rolanddd
tag
emberek nekem főként amiatt nem tetszik az ára, mert meizuéknál (fórum) már jónéhány hete publikálták, hogy ott mennyibe fog kerülni (átszámolva a 4G-s olyan 42ezer Ft...) és ugye én már csomo ideje nagyon várom a lejátszót, tudtam is hogy itthon drágább lesz, szal számítottam olyan 50-55 ezer Ft-ra, NEM ÖSSZEHASONLÍTÁSKÉPP A MÁSIK LEJÁTSZÓKKAL hanem ennek a kínai árával... nemértem hogy miért rakódott rá az a 30ezer forint... persze van aki azt mondja, aki már 55ezret kiad egy ilyenér, az már simán kiadhat 70-et is, hát nemtom, de nekem akkoris számít az a 20 rugó... mind1, én várok egy kicsit vele, sztem túlélem, ha nem én leszek az első, aki kezébe veheti a saját M6-osát. Egyenlőre hallgatom tovább az E5-ömet

-
bwoay
nagyúr
Árban a középső és a legnagyobb modell között szvsz túl nagy a különbség
1. háppersze, pont a duplája, mint ahogy a kapacitásbeli különbség is kétszeres
2. kiszámoltam, hogy ez ehavi fizetésemből meg tudnám venni, feltéve, hogy nem fizetem be a számlákat, amik itt tornyosulnak, és élelmiszerre sem költök többet júliusban
olyan 3e. Ft-nál.
-
bwoay
nagyúr
ha úgy állsz hozzá, hogy csak egy audio lejátszóra van szükséged,
akkor valóban felesleges a nagy kijelző.
de ahogy ithomas is írja, ez nem egészen az a kategória, más a célközönség,
más igényeket elégít ki.
Ez a kijelző méret ilyen jó felbontással párosítva egyébként (szvsz) pont jó kompromisszumot alkot a hordozhatóság és a nézhetőség tekintetében.
Ha éppen csak zenehallgatásra kell, akkor észrevétlenül hordható zsebben,
viszont filmnézéshez már elég nagy a display ahhoz, hogy ne veszítse értelmét a dolog.
Ellenben ez a 18 fps... ez az egyetlen dolog, ami komolytalanná teszi,
remélem, hogy a későbbi fw-ek ezt orvosolják. -
bwoay
nagyúr
ok, akkor el kellene dönteni, hogy mit nevezünk reálisnak:
ami árban nagyon eltér a piac többi hasonszőrű szereplőjétől,
vagy amit nem tud egy átlag magyar polgár 4 napi munkájának béréből kifizetni.
ha előbbi, akkor nem irreális.
ha utóbbi, akkor meg az összes 20 rugó feletti lejátszó az.
egyébként meg azért sem értem,
mert ha megnézed, akkor az 1 GB-os és a 2 GB-os között 10 rugó a különbség.
Ezek szerint plusz 1 GB tárhely 10e. Ft felárat jelent.
Vagyis a 4 GB-os 20 rugóval kerül többe a feleekkora kapacitásúnál,
és ez így is van. -
ithomas
őstag
Az M6 már nem mp3 lejátszó,hanem egy mini multimédiás állomás.
Szerintem más a közönség is,mert aki ''csak'' zenét akar hallgatni(mint pl én)az nyílván most is inkább egy E5-öt venne,hiszen ez már csak a mérete miatt is praktikusabb,de aki kihasználja azt hogy rendszeresen filmeket ,sorozatokat néz pl a hosszú vonat utakon,aki fényképek hurcolására is használná,és mindezt nagyképernyőn,és viszonylag megfizethető áron akarja....na annak inkább az M6 javallott...
-
Dualon
tag
Érintetteknek: a vizsgaidőszak zárultával valószínűleg írni fogok egy - már beígért - részletes tesztet a Meizu E5-ről. Korábban nem is nagyon akarok, kellenek a használat közbeni tapasztalatok.
Szerintem egyébként az E5 a jelenlegi mezőnyből kifejezetten jó választás. Az M6 képernyője persze nagyon csábító lehet, de én hallgatni akarom, nem nézegetni. Felesleges. -
bwoay
nagyúr
IRREÁLIS???
Könyörgöm, mondjatok egy olcsóbb 4GB-os flash playert.
Ha netán lenne is ilyen, akkor mutassatok egy olyat, ami kb ennyit tud.
Mi van 70-ért? iPod, de az is inkább 75.
Mit tud ennyi pénzért? Kb feleannyit, mint az M6. de inkább harmadannyit.
Nem értem, mitől lenne ez irreális, szerintem pont, hogy nagyon jó ár. -
Rolanddd
tag
de én 4 gigásat akaroook
nemtom lehet várok egy darabig, és ezt is eBayen veszem majd meg vagy énnemtom, de hogy 70-et nem adok érte az is biztos... érdekes hogy ez milyen hamar megjelent itt nálunk is, az E5-tel ellentétben, mert az késett hazánkban pár hónapot (persze ennek ellenére is a megjelenés előtt másfél-két hónappal megvettem a félgigásat 15ezerér eBayen, csak postával volt 20ezer... reméltem ezzel is hasonloan jol járok, de ugylátszik erre már jobban odafigyeltek, hogy időben ideérjen) -
atala
addikt
Vett valaki a KORNER AUDIO-tól (Szondi utca) E5 készüléket? Milyen garanciát adnak? Hozzájuk kell visszavinni, ha elromliki, vagy egy szervízbe?
Az Extreme Digital-nál a boltba kell visszavinni. Nem tudom melyik üzlet megbízhatóbb hosszútávon!? Nem tudom hol vegyem meg. Árban kb egyformák. -
ithomas
őstag
Az Infopatikában már KAPHATÓ a Meizu M6!
Ki lesz az első?
-
atala
addikt
Sziasztok!
Most tervezek venni egy Miezu mp3-ast. A két kiszemelt készülék az E5, és az E3C.
Tudtok valamit mondani a két készülékről? Eredetileg az E5-öst akartam megvenni, de az E3C az 512Mb-os verzióban csak egy ezressel drágább.
Viszont az philips chippes. Az nem tudom mennyire szól szépen.
Szóval melyiket ajánlanátok inkább? -
Jucica
csendes tag
Na hát köszönöm a segítséget mindenkinek, a telefonálás el fog maradni, mert hajnal 5kor indulok Olaszba
, de egy ismerősöm majd megveszi nekem személyesen a ''kis kedvest''
, és befenyítettem, hogy a tartozékok nélkül el ne jöjjön 
Szóval jó nyarat Mindenkinek, ha visszajöttem és már én is reméljük nagyon boldog tulajdonosa leszek egy E5-ösnek, akkor majd írok!
-
normal
tag
No, mevettem az E5-öst. Klassz.

-
ithomas
őstag
válasz
Rolanddd
üzenetére
Hmm...nekem a fekete fülhallgatójának is egyenlő hosszúak a szárai.

Annó én az IAudio G2( akkor még lehetett kapni...),és az E5 között vacilláltam sokat.De aztán a rádió,fém ház,meg a rengeteg tartozék miatt döntöttem a Meizu mellett..mondjuk ez akkor vált egyértelmüvé,mikor személyesen is meghallgattam...
Én zsebben hordom a Meizut,szóval az első perctől fogva a távirányitójával együtt használom,és tényleg amilyen kis pici törékenynek tünt annó,annyira használható és tartós lett végül(mert hálistennek mikrokapcsolós).Szóval én a tokot,és a távirányitót használom öszvissz,mert a fülest is lecseréltem egy nagységrendekkel jobbra.(CX 300)
Ez így most tökéletes számomra,csak tartson ki pár évig,és akkor tényleg nagyon jó beruházás volt! -
Rolanddd
tag
jaa
én is arra a kivágottra gondoltam (érdekes is lenne a zsákjából irányítani...) nade ha rajta van a tok, akkor mikor tekered, az ujjad félig a tokon van kb, félig meg a tekerőn, így nem gyepálja annyira sztem.
JA és ugy vélem a tokot meg a többi cuccot most is ugyanúgy adják hozzá, mert azok hozzá tartoznak. Nem gondolom hogy kispórolnák őket, sztem még a gyárból úgy mindenestől kerül ki... mondjuk én a sok extra közül csak a tokot, a nyakbaakasztót, meg a fehér fülhallgatót használom (annak egyenlő hosszúságúak a szárai, jobban szeretem mint a nyakakörétekerőset, de amugy tök jo hogy mindkétfélét adtak hozzá), a zsákot még soha nem használtam, a távirányítót se nagyon (heh, amugy ha kell valakinek, van egy eladó távirányítóm, mert én még tavaly vettem eBay-en, és kettőt adtak hozzá
azt a kábelt sem amivel mondjuk Discmanrol vagy akármiröl lehet felvenni (line-in), a kicsi USB-t sem (kis dugasz, ami a kábelt helyettesíti, de az inkább lap-tophoz jó, mert ha rádugod az mp3-mat, és úgy be az USB-be, és ha nem tudod kitámasztani valahová, akkor eléggé könnyen sérülhet, a saját súlyánál fogva... laptopnál letod tenni asztalra...) de a normál USB-kábelt sem, mer a fényképezőmhöz is ugyanolyan van, szal elég oda egy kábel is. -
Jucica
csendes tag
Na megtaláltam: 481-es és 489-es hozzászólás!
(vagy lehet hogy ezt valahogy máshogy kellett volna ide beszúrnom!?
) -
ithomas
őstag
''meg ugye nem is kap annyit, mint anno a c64-es joyok valami olimpiai játék
hosszútávfutás részében ''
Basszus ezen majd beszartam!
A régi szép idők...
Valóban kivitelezés kérdése,de pl a telefonoknál valahogy nem tudják(akarják)megoldani hogy tartósak legyenek ezek a pöckök.rengeteg ismerős panaszkodott már erre. -
Rolanddd
tag
ja hát lehet, de eleve azzal hogy kiáll a cuccbol
már megvan az a hatása, hogy ha azt sokat gyakjuk akkor elfog romlani, de amugy én csak tapasztalatbol mondtam amit mondtam... itthon már több telefonnak is elromlott a joy-ja (SonyEricsson) meg egy ismerősnek egy Xdrum mp3lejátszojának is szétment, de már sok más embertöl is hallottam hogy szétment, szal ezér nem szeretem. Egyébként én az E5ömet mindig is tokjában használtam, szal még az is védi a tekerőt
de mivel ez párhuzamosan helyezkedik el a lejátszó testével, így kisebb erőnek kell ellenállnia, mint a derékszögű joy-nak. -
bwoay
nagyúr
válasz
Rolanddd
üzenetére
nem szeretem a joy-os cuccokat, se telefonban, se mp3lejáccoban, mert egy idő után elromlanak... vagy érintkezés hiba, vagy kilazul vagy akármi...
szerintem ez csak kivitelezés kérdése, masszívra is meg lehet csinálni,
meg ugye nem is kap annyit, mint anno a c64-es joyok valami olimpiai játék
hosszútávfutás részében
amit írsz, az különben ugyanúgy áll(hat) a forgótárcsára is,
szerintem mechanikailag, elektronikailag semmivel sem egyszerűbb dolog,
mint egy joy. -
Rolanddd
tag
hát az igaz hogy az M6 csak 18 fps-t tud, de mintha a meizu-forumban olvastam volna eccer, hogy dolgoznak rajta, hogy képes legyen a 30-ra (habár nemtom, hogy firmware-rel megoldható-e az ilyesmi, dehát ők tudják... én csak örülnék neki

Egyébként szerintem a forgótárcsa vagy miaszösz sokkal strapabíróbb mint a joystick... nem szeretem a joy-os cuccokat, se telefonban, se mp3lejáccoban, mert egy idő után elromlanak... vagy érintkezés hiba, vagy kilazul vagy akármi... egyébként nekem nagyon tetszett is hogy pl ugy lehet hangerőt szabályozni rajta mint egy hifin
csak tekergeted
meg sztem jol is néz ki...
Ja m6rol még annyit, hogy nekem irtak mailt az infopatikábol, hogy junius legvégén jelenik majd meg nálunk (vagyis az infopatikában). remélem nem csak a fehér lesz kapható!! (nekem a fekete jobban tetszik ;)) -
Adiii-ka
csendes tag
hali!
az infopatikától rendeltem egy Meizu E3C lejáccót! nekem nagyon bejön,a hangzás,a külső,a különböző testreszabhatóság.. sztem jó kis kütyü! mindenkinek csak ajánlani tudom! -
Dualon
tag
Nem tudom, valóban sérülékenyebb-e a joy, mint a tárcsa - egyszerűen olyan érzésem volt, hogy ha valami kilóg a lejátszóból, és épp merőleges a jellemző mozgatási irányra, azt biztosan többet nyüstölöm.
A ruhán keresztül meg nem is kell kezelni, mivel ott van a távirányítója.
Egyébként én általában a nadrágzsebemben tartom a lejátszót, ami közvetlenül a legnemesebb szervem mellett van, és egyiket sem szoktam ruhán át használni... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval távirányító. Ha az valamiért - egészen ritkán - nem felel meg, akkor úgyis zsebbe nyúlok.
[Szerkesztve] -
Dualon
tag
válasz
csasziga
üzenetére
Az E3C Philips chipsetes. Az E5 Sigmateles.
Nem tudom, mennyire tartozik a városi legendák körébe a Sigmatel > Philips chipset kérdés, de én személyesen jobbnak találtam a Sigmatelt.
Tehát ha egyszer fájdítani akarnád a szíved, Csasziga, hallgass meg ugyanolyan körülmények között (ugyanazok a számok, optimális EQ-k, rendes hangszórók/komoly fejhallgatók, nem füldugók..., stb.) egy E3C-t és egy E5-öt.
Elég jól szól az E3C, ez tény; véletlenül sem szeretnélek elkeseríteni, jó választás. Utcára legtöbb esetben elég is, és nincsenek nagyságrendi különbségek, sőt, talán inkább csak stílusbeliek.
Viszont az E5 szerintem még jobban szól. Nálam ez is fontos érv volt. -
csasziga
csendes tag
Üdv!
Én nekem is 200-as Ez-av-om volt, csak az enyémet nem ellopták, hanem tönkre ment...
Én az E3C-t javallom, mivel én is ilyenre váltottam (és a többit nem ismerem
) , tudásba,külcsínben simán megüti az ez-av szintet, hangzásba van különbség! (persze ez nem azt jelenti hogy rosszabb) -
Dualon
tag
A tárcsától kicsit én is tartottam, míg nem kezdtem el használni a cuccot. Körülbelül a 10. másodperctől kezdve magától értetődő volt, mi merre, 10 perctől már a tekerésnagyságokat is éreztem, és a második napon már látatlanban is állítgattam, amit akartam.
Sokat segített amúgy a görgetés ''Smooth'' beállítása (ha jól emlékszem, ez az) - ekkor sokkal finomabban, érzéssel tekerheted. Szűzlány effektus... ,)
Szerk.: Egyetlen helyen volt szokatlan a tárcsa, a hangszínek állításánál. Ott ugyanis a megszokottal pont ellentétes irányú... de azt mondjuk nem piszkálja az ember 10 percenként, csak egyszer kell rendesen beállítani.
Szerintem amúgy vedd meg újonnan, ilyen nagyságrendben nem éri meg a nemalvást a használt.
Ha gondolod, dobj meg egy maillel, írok még.
[Szerkesztve] -
Jucica
csendes tag
Na ez az elegáns nálam is bejátszik...
Sztem E5 marad
, jobban tetszik mint az IAudio-k, nem hiszem hogy ez a tárcsa olyan nagy dolog lenne megszokni, és még nem is színes a kijelzője 
Most már csak azt nem tudom, hogy infopatika, vagy SzGee
De az az igazság, hogy inkább húzok a biztos (cég) felé... Pár ezer Ft-ot nem ér meg, hogy szívjak...
Konkrét kérdésem már nem nagyon van, lassan már mindent kibeszéltetek a fórumban
Köszi a segítséget! -
Dualon
tag
Én is eleve elemesben gondolkodtam (ceruzaakku rulz). Nálam az E5-re esett a választás, mert tetszett az AA-s elem nyújtotta lejátszási idő, a kivitel, a forgótárcsát valahogy biztosabbnak éreztem (ne sérüljön a zsebemben, vagy snowboardozáskor sem, stb.).
Meg én szeretem, ha elegánsak a cuccaim.
De ha konkrétabb kérdésed van, arra feltehetően konkrétabban is tudunk válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szép barnán meg minden, nagyon jó volt, ha érdekel vkit
És megvettem az E5-öst is 

Remélem segítettem valamennyit, ha netalán valamit rosszul írtam, javítsatok ki!

)

nemtom lehet várok egy darabig, és ezt is eBayen veszem majd meg vagy énnemtom, de hogy 70-et nem adok érte az is biztos... érdekes hogy ez milyen hamar megjelent itt nálunk is, az E5-tel ellentétben, mert az késett hazánkban pár hónapot (persze ennek ellenére is a megjelenés előtt másfél-két hónappal megvettem a félgigásat 15ezerér eBayen, csak postával volt 20ezer... reméltem ezzel is hasonloan jol járok, de ugylátszik erre már jobban odafigyeltek, hogy időben ideérjen)
70 ezer forint lett a 4 gigás
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)