Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
etohun
aktív tag
válasz
moleculez
üzenetére
Az appok 90-ára én is a keresőt használom, meg a beállítások 90%-ára is. Viszont mindig van kint a kezdőoldalon 4-5 app-om, amit naponta 40-50 alkalommal is meg kell nyitnom, és ezek nem is mindig ugyanazok, meg egész sok, ami témánként mappákban kint van egy kezdőképernyőn, mert nekem így kényelmesebb. Ugyanígy megőrülnék, ha nem lenne az ikonoknak felirata a sidebar-on. Onnan két érintés lebegőablakban megnyitni valamit, és nekem Motorolán nincs is keresője. Ha nincs felirat, neki sem állok keresni, ha meg visszamegyek a kezdőképernyőre, az annyi lépés, hogy meg sem éri lebegőben megnyitni, így elvesztek egy funkciót. A quick settingre sem megoldás, mert a gemini kb. háromnegyedét tudja a gyáriaknak, és 0 százalékát a 3rd party-knak. Meg eleve ezerszer lassabb beírni, mint lehúzni fentről a QS panelt és a második érintéssel már kiválasztani a kapcsolót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest