- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
En azt peldaul sosem telepitem, driver telepitesnel custom es pipa kivesz.
Ket driver ugye nincs, inkabb ket kezelofelulet, amit epp most akarnak egyesiteni, lasd az uj Nvidia App.
Szerintem ertheto a ketto felulet, mert aki jobban bele akar turni a beallitasokba, annak ott a "regi" control panel, aki meg csak jatekban ezt azt akar allitani, hasznalja a filtereket stb, azoknak meg ott az Experience."De az iGPU miatt fent van a Radeon Software is, meg mellette ugye az nVidia cucc is a dGPU-nak."
En siman letiltanam az iGPU-t, ha ilyen laptopom lenne, minek a ketto?"A perf./watt pedig éppen a Chill miatt pont fordítva jön ki."
Melyik tesztre alapozod? En mindenhol az latom, hogy az Nvida mobil chipek, foleg a 4000 szeria sokkal hatekonyabb mint barmi mas.
Illetve az Nvidiat is lehet UV-zni, leveszed a powerlimitet es kesz.En ertem, hogy ez egy fontos feature neked, de szerintem tulertekeled a hasznossagat.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest