Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Ha egyszer feltörtek, akkor újratelepítés ajánlott.
Vagy végigbuzerálhatod a rendszert mindenféle trójai irtókkal meg hasonlókkal.
Persze a tűzfalnak meg kéne fognia az ilyesmit, de ha már egyszer fent van a trójai, akkor nem tudom, hogy utánna feltett tűzfal meg tudja-e állítani... -
Dilikutya
félisten
Nekem a blaster megjelenéséig nem volt tűzfalam... 4 évig böngésztem a netet tűzfal nélkül. Ezidő alatt egyetlen vírusom volt, azt is ismerőstől kaptam meg, pechünkre a flash anim exe fertőzött volt. Aztán a blaster után felraktam a tűzfalat, előbb Zonealarm-ot, majd a Symantec-et, de nem mondhatnám hogy sokat problémáztak volna a sok hacker miatt. Antivírusom van a kezdetektől fogva, az nagyon ritkán panaszkodott 1-1 oldalnál, hogy nana...
de jó a tűzfalad meg a vírusirtód, ha most is van vírus
amúgy megkérdezném, hogy honnan a retekből szedtél össze ennyit? én fórumokat olvasgatok, hardveroldalakat, hivatalos oldalakat, híroldalakat, gamer oldalakat, zenei és filmes oldalakat (nem letöltés, hanem hír), és nem mondhatnám, hogy bármi gondom is lenne. Most egy lejárt licenszes NOD32, és az XPSP2 tűzfala van fönn, és semmi gondom sincs.
Ja hogy nem nézek szexoldalakat, és nem rohangálok a legújabb crack-ek után? Lehetséges.....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kiskokó
veterán
hát ha már te se hiszel benen akkor az lenne a minimum hogy felraksz egy normális tüzfalat ! én a ZoneAlarmot ajánlomm nekem bevált Í!
igaz nekem is van egy nagyon jó és erős hacker progim de a win tüzfal megfogta ! annyira hogy amikro servert nyomtam más gépére (haveré merthogy kipróbáltuk hogy milyen azóta is valahol elvan tünve nemhasználmo arra várok hogy jöjjön az a g.c.i aki régen kibaszott velem !) szal a win tüzfal megfohta a servert hogy tuggyak rá csatlakozni.... a következű indulásig mert utána már se tüzfal (semilyen , se winé se a másiK) se virusirtó! mindent kilőtt. aztán azt lehet csinálnia gépével a scórinak amit csak akarsz! pl.: 2 kattintás és ''format drivers'' -
Fawkes
őstag
megkérdeztem hogy és a windows tűzfal(tudtam hogy nem ér sokat):erre a válsz:lol
na ennyit bili gécc biztonsági cuccairól... -
Fawkes
őstag
Megint föltörtek pedig most tűzfal meg minden volt...Áááááá elegem van a sok hekkerből...
-
Dilikutya
félisten
98-as játék, tuti hogy Q2. Végülis abban ha szebb textúrákat használtak volna, az is különbül néz ki. Mert a HL1-ben fényévekkel szebb minden, mint a Q2-ben... szinte nincs is ott arca az ellennek, csak ilyen elmosott valami. Akkoriban készültek a Q1 engine-nel is szebb játékok a Q2-nél (pl a Dark Forces II: Jedi Knight )
-
Apophis
őstag
-
Kobe
veterán
ez fura mert én csomót nyomtam anno biztonsági másolattal de ilyen jelenséggel nem volt gondom
-
Kobe
veterán
rune...multi...hmm hány átmulatott berserker éjszakát okozott nekem az a game

-
Fawkes
őstag
Nem lehet...Eredeti...Csak imige fileban van gépen hogy ne kelljen állandóan cd-t berakni....
-
Fawkes
őstag
up&köszi
-
Fawkes
őstag
Hi!
Elrontottam a címet egy modi kijavíthatná!Thx
Szóval meghekkeltek.Épp múltiztunk a rune nevű gammel és a neről becsatlakozott valaki...Átvette a szerver fölött az irányítást azaz ő lett a server.Nem lehetett megölni innen vágtam már hogy mi van...Erre kihúztam a utp kábelt a gépből hogy ne kontárkodjon tovább...De miután újra próbáltam csatlakozni azaz a másik gép erre a gépre nem megy...Ping van más játék műxik de a runebe már nem tudunk multizni...
Help pls
MOD:most látom hogy a topikot is rossz helyre nyitottam...sorry nagyon fáradt vok...
Ha megszánna valaki és áttenné pls...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amúgy megkérdezném, hogy honnan a retekből szedtél össze ennyit? én fórumokat olvasgatok, hardveroldalakat, hivatalos oldalakat, híroldalakat, gamer oldalakat, zenei és filmes oldalakat (nem letöltés, hanem hír), és nem mondhatnám, hogy bármi gondom is lenne. Most egy lejárt licenszes NOD32, és az XPSP2 tűzfala van fönn, és semmi gondom sincs.