Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
BIOS-ok Bővebben: link és mindenféle, pl RaBiT meg további BIOS-ok Bővebben: link
A borda és az OP1 elég kell hogy legyen a tesz ereéig. -
rudi
nagyúr
Megnéztem és hát hű! Ezek komoly hibának tűnnek. Ha csak egy-egy memmodul hibázna itt-ott, akkor kevesebb gebasznak kellene lennie. Szerintem valami feszgeneráló adhatta meg magát, ami az összes RAM modulra hatással van. Ennek a legbiztosabb utánajárási módszer egy működőképes és egy hibás kártya feszültségeinek összehasonlítása lenne.
Ha kipróbálod a rabittel 128 bitesítése (segítek ha kell) és baválik akkor lehet örülni, de ha nem, akkor sajnos akártya extrém beavatkozás nélkül nem lesz már életképes. Ebben az esetben ha nem sajnálod, elküldhetnéd nekem, mert a kibás 9700-as is nálam fog landolni. Megpróbálom összemérni őket amiben lehet, utánanézek, hogy a Vmod cikkekben hol milyen feszt mértek, esetleg kapcsolatba lépek a finnekkel hogy mit ajánlanak. Ha kiderül hogy valami feszgenerátor halt be, akkor azon talán pár ellenállással segíteni lehet. Ha memóriamodul halt be, akkor a két kártyáról talán össze lehet sakkozni egy működőt.
Más ötletem egyelőre nincs. -
rudi
nagyúr
Éppen kapóra jösz nekem, több lehetőség is van, de ha még működőképes, akkor kellene screenshot a kártyáról.
Ha stablian sakktábla, akkor lehet behalt pixel futószalag, de ha nem teljesen szabályos, akkor memóriahiba. Ha az utóbbi, akkor a RaBiT nevű BIOS-editorral még 128 bitesre lehet állítani, hátha. Ha ez sem segít, akkor van egy hasonló szőrben járó delikvens mint Te és van egy ismerősöm, aki hozzáfér finom forrasztóhoz és eljátszadozhatunk a modulokkal, hátha kijön valami jó és akkor arról írunk egy cikkecskét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest