- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Igazatok van, de vajon a 20 és 30 ezer forintos (vagy akár a 1x ezer forintos) jobb lenne hangminőségben? Mert ha leteszi az asztalra fél méterre a telefont olyan, mintha víz alól beszélne. Őszinte leszek 30 ezret sajnálnék rá, hogy megnézzem. Ha benne lenne a promoban, hogy mittudomén van benne 2-3-4 mikrofon, ami zajt is szűr, meg csuda jó a hangminősége és tényleg olyan (tesztek), akkor simán megéri. De csak akkor.
Szoktam nézni ilyen tesztet, majd szétnézek youtube-on. Csak nehogy az legyen, hogy amit tesznek az olcsóbba az kerül a drágábba is.
-
janeszgol
félisten
Undorítóan néz ki. Elég szomorú, ha ezt megveszik ennyiért. Én még a feléért se venném. Muteromnak vettem egy Nokia 105-öt. Vacak minőségű a mikrofonja, a hangszórója, meg mindene. Gondolom az összes többinek is!
Mikor kézben tartottam és megszorítottam, csak úgy ropogott.Nem baj, nem kell sokat várnia, mert kap egy okosat helyette. Régebbi felső vagy csúcs kategóriásat. P20, P30, S20FE. Elégedetten fogom szétvágni a falon ezt a Nokia 105 nevezetű trágyát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Május közepétől kapható.
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- OLED monitor topik
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- PlayStation 5
- Video konvertálás
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- PlayStation 1 / 2
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest