Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
Szerencsére még nem találkoztam össze olyan játékkal, ami ne futott volna legalább 60 fps-en a 11 éves firepro kártyámon. Persze nem játszok aaa játékokkal. És azt, hogy a mai és az elmúlt másfél évtized aaa játékait milyen szintűnek tartom, azt inkább nem írnám le az esetleges vitaktozás és flame elkerülése végett, ezért ennek a kibeszélésétől most eltekintek.
A legnagyobb bajom ezzel a kártyával, hogy nem tudom róla a hűtést leszedni, mert mini csavarok tartják, amiket nem lehet kicsavarozni 10 ezer forintos különleges egyszerhasználatos szerszámkészlet nélkül, ami széttpattogzik az első használat után... emiatt nem tudom újrapasztázni, és így folyamatosan throttlingolva kénytelen tengetni napjait.
Mindenesetre nem én vagyok az nvidia újgenerációs gpuinak célközönsége, pedig lehetnék, csak ahhoz az kéne, hogy a rendes teljesítményű grafikus kártyákat ne luxustermékként próbálják értékesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged