- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Itt árulnak, de elvileg csak másnapra hoznak. Sztem azért hívd fel őket, vagy ha de. rendelsz délután talán meglesz.
Bővebben: link -
neduddki
nagyúr
HI!
Gondolom oketBővebben: link hpogy mongyanak egy botot ahova szoktak ijjen hazat vinnyi:- )))
udv
neduddki -
RedMan
tag
Szvsz nézzél szét a hardver piacon, mielőtt megveszed!!!!
-
Gh0sT
addikt
UP
-
Petrisz
tag
ooops, az időpont nekem korai. azért lökjed, hol a bolt, hátha mégis...
-
borg315
aktív tag
ez kell neked Bővebben: link
-
Petrisz
tag
Hívd fel a boltot, hogy pontosan melyik kerületben meg merre van
-
Gh0sT
addikt
Eszembe jutott még egy megoldás. Bő egy, másfél órám van arra, hogy ezt a tranzakciót megoldjam. 16.00-kor érek fel a Népligetbe. Legkésőbb 17.30-ra át kell érnem a Batthiányra. Amit tudok ''használni'' az a metró. A helyi közlekedést nem ismerem. Nagyon könnyen eltévedek. Szerintetek 1,5 órába beleférek? Még az idegenvezetős megoldás is szóba jöhetne így.
-
Ati9500
senior tag
utánna leesett!!
lassan bootolok -
Ati9500
senior tag
nem azt mondtam hogy nem szeretek , csak kérdem
-
Ati9500
senior tag
nem azt mondtam hogy nem szeretek , csak kérdem
-
Ati9500
senior tag
ezt nem értem
-
Ati9500
senior tag
miben kell segíteni ?? cipekedni vagy az utat mutatni??
-
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Nagy az én gondom! Segítségre lenne szükségem. Olyasvalakit keresek, aki holnap ráérne egy pesti boltból elhozni egy számítógép házat és tudna velem találkozni a Deákon 16.45 magasságában. Mivel Pestet egyáltalán nem ismerem és átutazóban leszek, ezért van szükségem ilyesfajta megoldásra.
Lesz valaki ilyen önzetlen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Titan Quest II
- iPhone topik
- Szemüveges topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- PlayStation 1 / 2
- Béta iOS-t használók topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest