- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Nem az Exynos hülyesége, a szolgáltatóé. Vagy a te mobilod hibás esetleg, ha nem a hardver, akkor a szoftver.
Komplikált az oka (az, hogy a tornyok hogyan kommunikálnak az adott antennával; itt a "tornyok" a kulcsszó, nem az "antenna", utóbbi adott, előbbi az, ami kaotikus), elhiszem, hogy ezt tapasztalod (nem a város közepén, nem ideális körülmények között), de akkor sem az Exynos hibája.
A pálcákat meg felejtsd is el, mert ahogy mások is írják, itt 2 pálca is olyan erősséget takar, mint máshol a 4.
Ja és mindemellett ott a tény, hogy a Samsung a SAR erősséget folyamatosan alacsonyabban tartja, ami eleve valamelyest gyengébb térerővel jár. De a lényeg, hogy minden mobiljukon, akár Snapi, akár Exynos. Te csak akkor tudnád egy fokkal jobban bizonyítani, hogy valóban az SoC a hibás, ha egy Snapis S21U ott van melletted, ugyanazon a hálózaton, ugyanannál a szolgáltatónál. De még akkor is fennáll egy rakás tényező, ami végső soron a szolgáltatótól függ (ahogy azt fentebb leírtam), ez persze téged nem vigasztal, de attól még tény marad.Az S21U megbízható térerőben, mindenféle adatkommunikációban, GPS-től wifi-ig. az emberek döntő többsége garantáltan ezt tapasztalja. A tesztek is mind ezt támasztják alá. Kivételek persze mindig vannak (pláne ha 10 milliót adnak el valamiből).
De minden gyártó, minden mobiljánál vannak. Az, hogy itt ráfogjátok azonnal az Exynosra, az csak itt van. Ha egy iPhone-nál van ilyen (márpedig van, ott a felsővárosi panelokban is van, láttam saját szememmel egy i12 Pro-n), vagy egy Mediatekes Redminél, akkor viszont soha senki nem fogja az SoC-re fogni. Érdekes, igaz? Én is mondhatnám, hogy hát a "Snapis tabletemben gyengébb a 4G, mint az Ultrámon, biztosan rossz a Snapi". De nem mondom.Kipróbálhatnád amúgy a másik két szolgáltató kártyáit is. Hátha valamelyik jobb lesz; gyanítom lenne eltérés bőven.
-
doooo
veterán
Szegeden a város közepén 2G? Na ne már...
Miféle szolgáltatónál vagy te? Vagy milyen betonbunkerekben szoktál megfordulni (a város közepén)?És igen, itt vagyok, ilyen mobillal, soha nem fordult elő hasonló, pedig még Telekomos is vagyok, és náluk általában semmire sincs garancia térerő témában (legyen szó bármilyen márkájú mobilról).
Ja és itt van a Snapis Samsung tabletem is, amin pl. ebben a pillanatban is gyengébb a 4G-vétel, mint a mellette lévő Exynosos mobilon, ugyanazon a hálózaton. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest