- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Van a családban két MEDION táblagépünk. Az egyikkel gond adódott. P9702 típus.
Két fő probléma jött elő: egyrészt az akkumulátora kb. 50%-ig normálisan merült, majd onnan hirtelen lezuhant 10% alá. A másik, hogy több világos folt jelent meg a képernyőjén.Végig tokban volt tartva, sosem érte fizikai ütés. Összesen 3 év garancia van a készülékre, még 1 év ebből él, úgyhogy felvettem a kapcsolatot az ALDI oldalán lévő illetékes szervizzel. Kérték, hogy adjam le az egyik üzletben, már megrendeleték az alkatrészt.
Január elején le is adtam (gyári állapotba állítás után), az üzletben 2-3 hetet mondtak. 4 hét után érdeklődtem a szerviznél, azt mondták, hogy az LCD-t kicserélték. Az akkumulátorra nem 3, mindössze csak 1 év a garancia (jótállás, apróbetű), de "méltányosságból" azt is kicserélték.
6 hét után visszakaptam a táblagépet. Nagy várakozással bekapcsolom: rögtön szembetűnt, hogy a foltok ugyanúgy, ugyanott megvannak. 99%-on volt a táblagép visszaérkezéskor, csak egy Chrome-ot telepítettem, hogy a foltokat tesztelhessen böngészés közben. Kb. 5 percet volt használva, utána félretettem. Este vettem elő újra, már csak 70%-on volt az akkumulátor.
Sokkal tehát nem lettem előrébb (sőt). Írtam újra a szerviznek: a foltokról semmi visszajelzés nem érkezett, az akksival kapcsolatban azt kérték, hogy csináljak egy gyári beállítást (ismét), majd 2 teljes feltöltést - lemerülést.
Megtettem: reset, majd este 99%-os töltöttség, wifi nem volt bekapcsolva, másnap reggelre lement 70% környékére. Ez biztosan nem normális, a másik MEDION gép, ami a családban van, erős használat mellett is kibír 3 napot. Ez 0 használattal kb 1-1,5-et.
Kezdem elveszteni a türelmem - hogy létezik, hogy a szerviz nem kapcsolta be a gépet, miután kicserélték az LCD-t? A foltok fehér háttéren nagyon szembetűnőek, megmutattam valakinek, ő is rögtön kiszúrta. Pont egy hozzáértő ne látná?
Mit javasoltok, mi tévő legyek? Szervizelő céget vagy nevet direkt nem írok, nem az a célom, hogy rágalmazzak bárkit/mit is. Csak szeretnék megoldást, mert a táblagép 60e Ft-ba került, még garanciális, és egyértelműen nem jól működik. Én meg úgy érzem, próbálnak lepattintani.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest