- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maladar
tag
válasz
IstvánGyörgy #215 üzenetére
Szia !
A mai nap vettünk egy ilyen Mediont az Aldiban. Egyenlőre tetszik. A rajta levő win8 minden eszközt rendesen felismer szépen működik. Volt rajta egy időkorlátos Office és Kaspersky víruskereső. Ezeket letöröltem, mert nem szeretem az olyan progit amit megszokok aztán egyszercsak lejár (megvenni pedig nem tervezem...). Másik itthon levő régebbi office gond nélkül ráment + feltettem az ingyenes Avastot víruskeresőnek, szóval telepíteni kb ennyit kellett. A korábbi medionok melegedéséhez egyenlőre nem tudok mit mondani, mert csak net, autocad, filmnézésre volt eddig használva (játékokból már kinőttem...), de azért valamilyen terhelést valamelyik diagn. programmal fog kapni 1- nap múlva, hogy hogy muzsikál. 1 nap alatt az akkuról sem lehet sokat mondani, azon kívül hogy a dobozból kivett állapotban 3óra 15 perc használat után (wifi+közepes fényerő) 1 óra 15 perc hátralevő időt ír.
A dobozban a tápn kívül van rendes magyar leírás, recovery dvd-k, dvb-t tuner antennával, + egy távvezérlő a saját usb-s vevőjével. (Ezt a távvezérlőt bekötöttem egy másik asztali géphez, jópofa mert nem infrás hanem rádiós), valamint volt még egy belső hdd beépítőkeret is, ezzel lehet 2. hddt tenni a gépbe. (persze ehhez szét kell szedni)
USB3 as csatija egyenlőre jónak tűnik, a rádugott kingston pendrive hozta a pendr. csomagolásán feltűntetett sebességet (70MBps) majd kipróbálom külső hdd vel is)
A win8at kicsit szokni kell ha még nem volt vele dolgod, de kis munkával vissza lehet alakítani win7 stílusúra, ha nagyon nem tetszik. (ez nincs a programcsomagban, neten utánanézve 1-2 prgramot letöltve tudod visszatenni pl. a startmenüt)Egyenlőre tetszik. Csendes, nem néz ki rosszul és minden hozzáaott cucc kínlódásmentesen működik :-)
Ha van valami kérdésed írd meg bátran, valamelyik nap kipróbálom.
Még annyit h. az áruházban nem volt nagy tolongás utána, elvileg boltonként 2-5 db-ot kaptak, de délben mi hoztuk el az elsőt.ÜDV!
-
natë
nagyúr
válasz
IstvánGyörgy #227 üzenetére
A Lenovo egy példa volt, írhattam volna mást is. Mindegyik - neves - gyártónak vannak jó és rossz modellei is.
A Lenovo-ról nagy általánosságban elmondható, hogy nem nagyon nyúl mellé... -
natë
nagyúr
válasz
IstvánGyörgy #225 üzenetére
1 kérdést megérne a korábban említett topikban...ott hozzáértő személyek segítenek a választásban...bár úgy látszik már eldöntötted, hogy a pénzed egy "huszadrangú" gyártó gépébe ölöd.
-
natë
nagyúr
válasz
IstvánGyörgy #217 üzenetére
Javaslom ebben a topikban kérj tanácsot a témával kapcsolatban. Az általam említett és az Aldi csodálatos márkája között azért leheletnyi különbség van.
-
natë
nagyúr
válasz
IstvánGyörgy #215 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen autót vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest