- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maladar
tag
válasz
IstvánGyörgy #215 üzenetére
Szia !
A mai nap vettünk egy ilyen Mediont az Aldiban. Egyenlőre tetszik. A rajta levő win8 minden eszközt rendesen felismer szépen működik. Volt rajta egy időkorlátos Office és Kaspersky víruskereső. Ezeket letöröltem, mert nem szeretem az olyan progit amit megszokok aztán egyszercsak lejár (megvenni pedig nem tervezem...). Másik itthon levő régebbi office gond nélkül ráment + feltettem az ingyenes Avastot víruskeresőnek, szóval telepíteni kb ennyit kellett. A korábbi medionok melegedéséhez egyenlőre nem tudok mit mondani, mert csak net, autocad, filmnézésre volt eddig használva (játékokból már kinőttem...), de azért valamilyen terhelést valamelyik diagn. programmal fog kapni 1- nap múlva, hogy hogy muzsikál. 1 nap alatt az akkuról sem lehet sokat mondani, azon kívül hogy a dobozból kivett állapotban 3óra 15 perc használat után (wifi+közepes fényerő) 1 óra 15 perc hátralevő időt ír.
A dobozban a tápn kívül van rendes magyar leírás, recovery dvd-k, dvb-t tuner antennával, + egy távvezérlő a saját usb-s vevőjével. (Ezt a távvezérlőt bekötöttem egy másik asztali géphez, jópofa mert nem infrás hanem rádiós), valamint volt még egy belső hdd beépítőkeret is, ezzel lehet 2. hddt tenni a gépbe. (persze ehhez szét kell szedni)
USB3 as csatija egyenlőre jónak tűnik, a rádugott kingston pendrive hozta a pendr. csomagolásán feltűntetett sebességet (70MBps) majd kipróbálom külső hdd vel is)
A win8at kicsit szokni kell ha még nem volt vele dolgod, de kis munkával vissza lehet alakítani win7 stílusúra, ha nagyon nem tetszik. (ez nincs a programcsomagban, neten utánanézve 1-2 prgramot letöltve tudod visszatenni pl. a startmenüt)Egyenlőre tetszik. Csendes, nem néz ki rosszul és minden hozzáaott cucc kínlódásmentesen működik :-)
Ha van valami kérdésed írd meg bátran, valamelyik nap kipróbálom.
Még annyit h. az áruházban nem volt nagy tolongás utána, elvileg boltonként 2-5 db-ot kaptak, de délben mi hoztuk el az elsőt.ÜDV!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest