Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Úgy gondoltam, hogy megérdemel ez a márka egy külön topikot mivel hazánkban is egyre népszerűbb a remek ár/teljesítmény aránya miatt.
Egy kis info:
Ha később ki szeretnétek egészíteni a kezdő hozzászólást akkor nyugodtan szóljatok egy moderátornak.
Én pár napja vagyok majdnem boldog tulajdonosa egy Medion Akoya P6812-nek. Azonban akadt pár probléma ami miatt elgondolkoztam, hogy ne éljek-e a 2 hónapos pénzvisszafizetési garanciával.
1. Szabad-e és ha igen melyik programmal particionálni a meghajtót? Nem akarok belepiszkítani a recovery-be. Eddig olyan notebookjaim voltak ami FreeDos-osak voltak, ott nem volt gond a Win telepítésekor particionálni, itt viszont kicsit félek hozzányúlni.
2. Nem érzitek a Windows használata közben egy kicsit lassúnak? A boot is sokáig tart, legalábbis úgy érzem.
3. Feltétlen kell az a kis védőruha a bill-re ha összecsukjuk?
4. Nem dob valamilyen memory.dll hibát Battlefield Play4Free közben? Google-el annyit sikerült kiderítenem, hogy más Battlefield játékoknál és nvidia videokártyákkal már 2007-ben is beszélgettek erről a hibáról, de megoldást nem írtak rá. :S
Én frissítettem a drivereket, ha valakinek kell feltöltöm valahova. Nagyjából ennyi jutott most eszembe, azért jó kis notebook ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest