Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha a centeren is hangosabbak az effektek, mint a beszéd, akkor ezek nem lesznek hatásos megoldások, mert a centert erősítve keveri le sztereóra, de ebbe minden centeren lévő hang beleértendő. Én is találkoztam már olyan filmmel, ahol a beszéd sokkal halkabb volt, mint az effekt és ez a centeren is így volt

-
Wasp91
aktív tag
-
PuMbA
titán
válasz
üzenetére
MPC-HC beállítás alaphelyzetbe állítást csináltál már? Nekem 6 éve teljesen jól működik a sztereó downmix önmagában, szóval az MPC-HC-val tuti nincs baj.
erahurka: Összefoglalóban le van írva. Pl. telepítéskor. 1.9.6-os verzió most jött ki 3 napja, szóval pont frissítheted és egyben ezt is megcsinálhatod.
-
Fandango
veterán
válasz
üzenetére
Inkább a bal oldali, az természetesebb, mert a jobbos kontrasztosabb, sötétebb.
Ez leginkább ízlés kérdése, hogy melyik a jobb, úgy kell belőni, hogy a sötét részeken ne vesszenek el a részletek. Pl. a nő pulóverén a jobbos képen kevesebb részlet látszik. Valahol a kettő között lenne jó leginkább szerintem. -
Fandango
veterán
válasz
üzenetére
Ha tényleg a legújabb verziót szedted le, és nem állítottál el benne semmit, akkor azt kell, hogy lásd ahogy a film kinéz, kivéve ha HDR filmről van szó, mert ahhoz madVR kell, hogy normálisan nézzen ki.
Sose használtam a Filmek+TV alkalmazást, de az lehet hogy figyelembe vesz valami beállítást a windowsban, és azért más a képe. -
PuMbA
titán
válasz
üzenetére
"Kipróbáltam ezt a mixelést, valamivel mintha jobb lenne."
Ha jól van keverve a film hangja, akkor tökéletesnek kell lennie
Én csak eredeti nyelven nézek filmeket, szóval azok biztosan jók, kivéve talán, ha ilyen nagyon kevés pénzből készült film lenne, mert akkor nem biztos, hogy hozzáértő hangmérnököt tudnak szerezni. Szóval nekem is sztereóm van, de sosem volt olyan, hogy túl halk lett volna a beszéd a többihez képest és nem érteném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest