- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
kirkri
addikt
Topik zárható, megvan a keresett telefon.
-
kirkri
addikt
válasz
Printszkrín #31 üzenetére
Ok, akkor azzal a HÉV-vel megyek be ami 17:53-kor van az Örsön. Majd hívlak ha beértem, hogy hol vagy.
-
kirkri
addikt
válasz
Printszkrín #29 üzenetére
Mehet az üzlet! Mikorra menjek az Örsre?
-
kirkri
addikt
válasz
Printszkrín #27 üzenetére
Ezt megbeszéltük! Akkor holnap megkérdezem, de szerintem anyámnak már mindegy, csak telefonja legyen
-
kirkri
addikt
válasz
Printszkrín #24 üzenetére
Szerencsére anyámat nem érte el a fényképezési láz, de szerintem már nem is fogja.
Holnap megmutatom neki, hogy miként néz ki egy ilyen /hiába na, a nők már csak ilyen vizuális lények/, aztán értesítelek.
Már csak két kérdésem lenne:
Az egy hét garancia kölcsönösen működik-e?
Az Örsön le tudjuk-e bonyolítani az üzletet, hogy ne kelljen Pesten csatangolnom?
De ha te kijössz Kistarcsára, akkor természetesen nálam próbát is csinálhatunk HDD témában. -
kirkri
addikt
Azt nem mondtam, hogy slim változat a HDD. Nem tudom, hogy van-e jelentősége, de ez a teljességhez hozzátartozik.
-
kirkri
addikt
válasz
Printszkrín #21 üzenetére
Vagyok én is.
Mennyi idős lenne a telefon? Úgy néz ki, hogy lehetséges, hogy érdekel az ajánlatod. -
Sygoinon
csendes tag
Mindenesetre sok sikert a cseréhez!!!
-
Sygoinon
csendes tag
Figy: aranyszabáj ph-n: használt winyó 1.000 Ft / 10 GB, egészen 80 GB-ig, mert a 120-asok mennek 9-10.000,- környékén, a 160-asok 11-12.000,- környékén... Én pl. 17.000,- ért vettem 250 GB-os WD Raide Edition-ös winyót, ami a boltban újonnan 26.000,- körül van... és a winyó 2006. áprilisi volt, és kb. 5 -rát használták...
DE ha nem érdekel az ajánlatom, akkor nem érdekel... Ha nem tudnád elcserélni, akkor keress meg... -
Sygoinon
csendes tag
Igen Voda telefon... de függetleníttetem, ha gondolod, azonban egy 40 GB-os használt vinyó nekem nem ér meg 3.500,- nál többet... itt PH-n is ekörül szoktak elmenni az ilyen winyók...
Mégvalami az előlapja eléggé elkopott, de ha kell, akkor plusz 2.000,- ért tudok hozzá újat adni... (ennyibe kerül a boltban...)
Tehát akkor az ajánlatom: 40 GB Winyó + 4.500,- Kp. Ha kell új előlap, akkor + 6.500,- Kp.
Gondold végig az ajánlatomat, és jelezz vissza... -
Sygoinon
csendes tag
Szia! Van egy Sagem My-V 55-öm, ha érdekel... olyan 8.000,- irányárral válnék meg tőle, és a winyódat 3.500,- ért tudnám beleszámolni... Ha érdekel az ajánlat, akkor még beszéljünk...
-
kirkri
addikt
válasz
Printszkrín #10 üzenetére
Végre egy valaki
összegben mire gondoltál?
-
kirkri
addikt
Up
-
kirkri
addikt
Na jó, egy- max 2k-t esetleg ráfizetnék.
-
kirkri
addikt
Up
-
kirkri
addikt
Ajánlhatnátok valamit, mert anyám telefon nélkül van és a hétre ígértem neki valamit.
-
kirkri
addikt
Fel!
-
kirkri
addikt
UP
-
kirkri
addikt
A címben szereplő hibátlan HDD-t [link] cserélném mobiltelefonra. Független, vagy Pannonos jöhet csak szóba! Anyámnak kellene, tehát a priorítás a minnél fiatalabb készülék, a tudása nem fontos, mivel kizárólag telefonálásra lesz használva.
A HDD-n garancia nincs, de az egy hét garit adom hozzá, amit a telefonra is szeretném megkapni.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest