- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Visszatér a Pebble
- Fotók, videók mobillal
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm
aktív tag
válasz VladimirR #249 üzenetére
Ja. Kemény. Ezért szerepel a 237-es hsz-ben az ötletem, mert akkor éreztem, hogy nagy gáz lesz, csak nem merték január 1.-én bevezetni. De minden ki fog derülni május 1.-én, amikor a mávnál sorbaállnak az emberek egyetemre visszafelé... Én szerintem 30.-án jövök fel. Tömeget meg a reklamálást kerülném kifelé.
-
hm
aktív tag
Meghalt ez a topic, pedig jó, sőt aktuális lett. Az a kérdésem, hogy pontosan hogyan is lesznek az idén a nappali tagozatos diákkedvezmények, lakóhely-iskola, és országos szinten? Illetve levelező tagozatosoknak mi jár még? Hallottam többlépcsős jegyáremelésekről, erről is lehetne tisztább képet alkotni, hogy mi mikortól, mennyivel módosul. Volánnál szintúgy.
Ötlet: pH!-n sokan vagyunk diákok. Sokaknak van jogsija is. Megoldható-e egy olyan weboldal/fórummotor feldobása/vagy egy topic a pH!-n, csak azt nem érzem országos szintűnek, ahol valaki elmondja, hogy ekkor fog menni ebbe a városba, és útközben, vagy kiinduló állomástól felveszi az utasait? Létezik ilyen, európai szinten, az is magyar oldal, bár a címét nem tudom. No ez hasonló lenne, feldobja valaki, hogy megy egy Transittal/Matizzal stb. Békéscsabáról Budapestre vasárnap, aztán lehet rá jelentkezni, beszállni a benzinpénzbe. Szerintem lenne rá igény, sőt...
Aztán felmerült a parkolás lehetősége, ha valaki saját autóval marad is Bp.-en (Debrecenben stb.) péntekig, akkor hol parkol, és hol parkoljon, hogy az ne kerüljön pénzbe... (Külváros, mittomén, aztán bkv, robogó, bicikli stb...)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- i9 11900K
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 01. 17.)
- Nokia N95 - független, nagyon szép, full doboz
- HP Pavilion X360 i7 10510u M.2 SSD Érintőképernyő , Ujjlenyomat olvasó
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest