- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szandisas
őstag
gondoltam hozzászólok már Én is ehez... kb 2 éve vonatozok napi 80KM-t (suilba, majd haza) ... azthiszem 1300FT volt akkor a bérletem mikor elkezdtem. Szépen felkúszott 1760FTra, most pedig 6830FT ra... eddig is voltak emelések, és ezekért sem kaptunk semmit, max pár nem 20, hanem 10 éves vagont, amiből szintén 3van csak reggelente, és ez rohadtul kevés az utazó embereknek. A másik, meg olyan jó volt úgy utazni a vonaton, hogy tavaly, hó volt benn a fülkében, fűtés nincs, az ablakot nem lehet teljesen felhúzni... ja és a késésről nem mondok semmit.... most magyarázza már el nekem valaki, hogy reális a csaknem 7k havonta ezért a szarért? tudom.... majd fejlesztik...

mod: és most bebizonyosodott az, hogy az emberekről le lehet húzni mégegy bőrt... majd mégegyet....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- PC / Laptop / Konzol Szerviz, Weboldalkészítés és AI Segítség
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny i7-14700 / 32GB / 1TB / T1000 8GB GAR 2026.05 + doboz+táp+bill/egér
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Fractal Design Define 7 White Solid
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest