Aktív témák

• mttssz

senior tag

Üdv, Máté vagyok, nicnevemen MaTMaN, hobbiblogger, kezdő YouTube-videós, sorozatfüggő, zeneimádó, filmb*zi, enyhén gamer. Jelenleg a HCGamers.hu online magazinnál vagyok szerkesztő, persze ez csak hobbi.

Miért indítottam ezt a témát, mi a célja?
    Sokféle blogger oldalt próbáltam már, külföldit, hazait egyaránt, de egyik sem volt megfelelő, vagy valamilyen funkciójával nem voltam megelégedve, vagy esetleg magával az oldallal voltak gondok, értem ez alatt a lassúságot, egyes böngészőkkel való inkompatibilitást. Aztán eszembe jutott a PH! lapcsaládhoz tartozó Logout, azon belül is a Logoszféra szogáltatás, amivel read-only blogot lehet létrehozni, tehát az egyes posztokhoz nem lehet hozzászólni (Anti-Troll protection ;]). Gondoltam kipróbálom, aztán ha nem jön be, hagyom elsüllyedni

Milyen tartalom lesz itt?
    Minden ami éppen eszembe jut. Hírek, zenék, képek, vagy csak agymenések. Tartalmasabb kontenteket tervezek, elvégre ez nem mikroblog, nem 140 karakteres üzenetekre vagyok korlátozva (Twitter). Másrészt véleményem szerint semmi értelme az olyan fajta posztoknak, ha már kiírjuk magunkból, csináljuk rendesen.

Kezdő posztnak ennyi bőven elég is, nem szeretném túl hosszúra venni, elvégre ennek a bejegyzésnek ennyi volt a célja.

MaTMaN

Szerk.: Nem tudom mi van a RI/OS-sal, szerkesztés után mindig összekeveri a posztot. :(((

Aktív témák