- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
mttssz
senior tag
Üdv, Máté vagyok, nicnevemen MaTMaN, hobbiblogger, kezdő YouTube-videós, sorozatfüggő, zeneimádó, filmb*zi, enyhén gamer. Jelenleg a HCGamers.hu online magazinnál vagyok szerkesztő, persze ez csak hobbi.
Miért indítottam ezt a témát, mi a célja?
Sokféle blogger oldalt próbáltam már, külföldit, hazait egyaránt, de egyik sem volt megfelelő, vagy valamilyen funkciójával nem voltam megelégedve, vagy esetleg magával az oldallal voltak gondok, értem ez alatt a lassúságot, egyes böngészőkkel való inkompatibilitást. Aztán eszembe jutott a PH! lapcsaládhoz tartozó Logout, azon belül is a Logoszféra szogáltatás, amivel read-only blogot lehet létrehozni, tehát az egyes posztokhoz nem lehet hozzászólni (Anti-Troll protection
). Gondoltam kipróbálom, aztán ha nem jön be, hagyom elsüllyedniMilyen tartalom lesz itt?
Minden ami éppen eszembe jut. Hírek, zenék, képek, vagy csak agymenések. Tartalmasabb kontenteket tervezek, elvégre ez nem mikroblog, nem 140 karakteres üzenetekre vagyok korlátozva (Twitter). Másrészt véleményem szerint semmi értelme az olyan fajta posztoknak, ha már kiírjuk magunkból, csináljuk rendesen.Kezdő posztnak ennyi bőven elég is, nem szeretném túl hosszúra venni, elvégre ennek a bejegyzésnek ennyi volt a célja.
MaTMaN
Szerk.: Nem tudom mi van a RI/OS-sal, szerkesztés után mindig összekeveri a posztot.

Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Gondoltam kipróbálom, aztán ha nem jön be, hagyom elsüllyedni