Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz AAtt1la #779 üzenetére

"Ennyi erővel minden hős sztori erről szól,van egy sötét gonosz aki nyilván erősebb mint mi,ezért ki kell találni,hogy állítsuk meg,de közben megérint minket is a hatalom szele,ezért egy kicsit magunkkal is harcolunk,hogy azok maradjunk akik voltunk,könnyű általánosítani.Mit szeretnél miről szóljon,lucernát ültessünk az új bolygókon?"

Pont erről beszélek! Hogy ha ezt a dalszöveget belerakod valami olyan kontextusba amit a nem szó szerinti értelmezésből hámozol ki, egy totálisan semmitmondó nudli lesz az egész. EZÉRT nem értem, hogy miért lehet ennek a dalszövegnek olyan érdemi jelentősége, ami indokolhatná a műfajhoz nem illő zeneválasztást. Ezért nem értem, miért mondja parkr, hogy a szövege (mármint a dalszövege) a lényeg, és ezért nem értem, hogy miért mondja ez a Roy akárki, hogy a későbbiekben meglátjuk a jelentőségét még ennek a Johnny Cash számnak, feltéve, ha tényleg a szöveg számít Roy szerint is, nem maga a zene.

Pont azt mondom, hogy ez a dalszöveg érdemben szart sem mond el a játékról. Pontosabban amit mond azt a dalszöveg nélkül is mindenki ki tudta volna találni, mert ez egy annyira lecsupasztíott váz, ami kb. fundamentális egy akció/sci-fi játékhoz.

Esetleg azt tudom, elképzelni, hogy nem csak a dalszöveg számít, hanem az egész zene, akkor viszont én azt mondom, hogy jajj nekünk. Country Effect, fuchyeah.

Új hozzászólás Aktív témák