- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Akkor viszont ha tartják magukat a "rendes" ME univerzumhoz, akkor szerintem jóval később fog játszódni a sztori. Ezzel indokolható az is, hogy miért kolbászolnak emberek jó messze a tejúttól, meg miért vannak már nem Kaszás gyártotta relék.
"sot akkor sem dolok a kardomba, ha a tobbiek sem tunnek fel, eleg ha 'hirbol' hallok valamit feloluk, vagy valahogy megemlitodnek."
Én itt végletesebb vagyok, ha említésre keürlnek akkor lehessen is velük összefutni, beszélgetni, vagy akkor inkább ne is legyenek említve sem szvsz. Arany középút nincs, ha megemlítik őket de nem lehet velük összefutni/beszélni, az csak idegesítene.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Arc Raiders
- Autós kamerák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux Mint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,újszerű, 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest