- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Nah végül én is végeztem a 3. résszel.
A befejezések fényében, és az új résszel kapcsolatos bejelentéseket nézve – mármint hogy Shepard sztorija lezárult – remélhetőleg ignorálva lesz az első három rész. Előzményt nem akarok, az gáz lenne. Inkább kéne egy reboot, mintha az első három rész meg sem történt volna. Ez valószínűbb, mert ha pl. Reaperek segítenek a népeknek, vagy zöld lesz a szemük, tuti hogy mindannyian lerakjuk a hajunkat, én biztos.
A 3 választható befejezései miatt így logikusabb lenne tehát, ha nem törődnének az eddigiekkel, legalábbis én nagyon örülnék neki. Részemről a storyline az elsődleges és legfontosabb, egy galaxist figyelembe véve meg ugye végtelenek a lehetőségek, bízom benne hogy ezt ezúttal sem fogják elcseszni (a base storyt legalábbis)
Szóval így vagy úgy, de nekem nagyok az elvárásaim, és szerintem nem fogunk csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest