- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Nah végül én is végeztem a 3. résszel.
A befejezések fényében, és az új résszel kapcsolatos bejelentéseket nézve – mármint hogy Shepard sztorija lezárult – remélhetőleg ignorálva lesz az első három rész. Előzményt nem akarok, az gáz lenne. Inkább kéne egy reboot, mintha az első három rész meg sem történt volna. Ez valószínűbb, mert ha pl. Reaperek segítenek a népeknek, vagy zöld lesz a szemük, tuti hogy mindannyian lerakjuk a hajunkat, én biztos.
A 3 választható befejezései miatt így logikusabb lenne tehát, ha nem törődnének az eddigiekkel, legalábbis én nagyon örülnék neki. Részemről a storyline az elsődleges és legfontosabb, egy galaxist figyelembe véve meg ugye végtelenek a lehetőségek, bízom benne hogy ezt ezúttal sem fogják elcseszni (a base storyt legalábbis)
Szóval így vagy úgy, de nekem nagyok az elvárásaim, és szerintem nem fogunk csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Óra topik
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest