- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Nah végül én is végeztem a 3. résszel.
A befejezések fényében, és az új résszel kapcsolatos bejelentéseket nézve – mármint hogy Shepard sztorija lezárult – remélhetőleg ignorálva lesz az első három rész. Előzményt nem akarok, az gáz lenne. Inkább kéne egy reboot, mintha az első három rész meg sem történt volna. Ez valószínűbb, mert ha pl. Reaperek segítenek a népeknek, vagy zöld lesz a szemük, tuti hogy mindannyian lerakjuk a hajunkat, én biztos.
A 3 választható befejezései miatt így logikusabb lenne tehát, ha nem törődnének az eddigiekkel, legalábbis én nagyon örülnék neki. Részemről a storyline az elsődleges és legfontosabb, egy galaxist figyelembe véve meg ugye végtelenek a lehetőségek, bízom benne hogy ezt ezúttal sem fogják elcseszni (a base storyt legalábbis)
Szóval így vagy úgy, de nekem nagyok az elvárásaim, és szerintem nem fogunk csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3D nyomtatás
- Elden Ring
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest