- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Nah végül én is végeztem a 3. résszel.
A befejezések fényében, és az új résszel kapcsolatos bejelentéseket nézve – mármint hogy Shepard sztorija lezárult – remélhetőleg ignorálva lesz az első három rész. Előzményt nem akarok, az gáz lenne. Inkább kéne egy reboot, mintha az első három rész meg sem történt volna. Ez valószínűbb, mert ha pl. Reaperek segítenek a népeknek, vagy zöld lesz a szemük, tuti hogy mindannyian lerakjuk a hajunkat, én biztos.
A 3 választható befejezései miatt így logikusabb lenne tehát, ha nem törődnének az eddigiekkel, legalábbis én nagyon örülnék neki. Részemről a storyline az elsődleges és legfontosabb, egy galaxist figyelembe véve meg ugye végtelenek a lehetőségek, bízom benne hogy ezt ezúttal sem fogják elcseszni (a base storyt legalábbis)
Szóval így vagy úgy, de nekem nagyok az elvárásaim, és szerintem nem fogunk csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest