Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
(#36) tiv83us: Sejtettem, hogy valami rosszul rémlik. Pedig basszus, még a Golden Gate is rémlik a játékból. Ideje lenne haladnom az újrajátszással.

Bár mondjuk én anno a 2-ben is azt hittem, hogy Sovereign tetemén mászkálunk, miközben elég világosan elmondják, hogy nem.
Amúgy önmagában egy utolsó monológnak Harbinger részéről én is örültem volna, csak nehéz elképzelni, hogy mit tudott volna mondani. Esetleg a Rannoch-os fejezetbe lehetett volna őt berakni.
(#31) orichalcos: Meg úgy alapból az, hogy single player RPG-kre szakosodtak és ez az MMO felemésztette a vezetőséget és rengeteg erőforrást elvitt a másik két címtől (DA2/ME3). Erre csak ráadás, hogy a KotOR-t, mint franchise-t sikerült vele kinyírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest