- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- iOS alkalmazások
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Nos, részemről többé nem aktuális sem a Mass Effect, sem a Dragon Age: Inquisition, de az összes mostantól megjelenő BioWare játék előrendelése sem. Az EA ugyanis kerek-perec megszüntette a BioWare Pontokat PC-n (A hír szerint a BW szüntette meg a rendszert, de mi tudjuk, hogy az EA áll mögötte, mint ahogy általában).

Mostantól csakis az Originen keresztül, valódi pénzért lehet venni DLC-ket (A DA: Inquisition lesz az első, utána az összes többi BioWare játéknál megszűnik a lehetőség, kivéve az eddig megjelenteket. (ME1-2-3, DA
, DA2, stb.)). Nos, ha azt nézzük, tényleg nincs sok értelme megvenni egy virtuális fizetőeszközt, amivel tartalmakat vettünk, amikor megvehetjük őket közvetlenül is.Igen ám, de mi a helyzet azokkal, akik nem akarnak vagy nem tudnak interneten keresztül vásárolni? Mert én is ilyen vagyok. Korábban a Mass Effect 2 és 3, valamint a Dragon Age: Origins és DA2 DLC-ket mind-mind BW Pontért vettem, mert azt megszerezhettem a CD Galaxisból a játékkal együtt. Ez az internetes fizetés dolog engem nem érdekel, azt szeretem, ha házhoz jön a cucc (vagy elmegyek érte a boltba), kápéban fizetek és kész. Semmi euró meg online bankkártya... herótom van tőle.

Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy mostantól marad a warez, szimplán csak nem fogok első napos BioWare játékot venni, hanem megvárom a DLC-ket is tartalmazó Game of the Year vagy Ultimate kiadást, és azt rendelem meg CD Galaxisból vagy máshonnan. Addig viszont megeshet, hogy a rózsa, szegfű, liliom, muskátli és egyéb díszművek forgalmazásával foglalkozó üzletekben nézelődök, hiszen hamarosan halottak napja, kellenek a temetőbe.

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- GL.iNet OFF topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- 2017 iMac 27" 5K Retina, 16gb ddr4,250gb ssd, Radeon Pro 570 4 GB dedikált
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, DA2, stb.)). Nos, ha azt nézzük, tényleg nincs sok értelme megvenni egy virtuális fizetőeszközt, amivel tartalmakat vettünk, amikor megvehetjük őket közvetlenül is.