Hirdetés
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Nos, részemről többé nem aktuális sem a Mass Effect, sem a Dragon Age: Inquisition, de az összes mostantól megjelenő BioWare játék előrendelése sem. Az EA ugyanis kerek-perec megszüntette a BioWare Pontokat PC-n (A hír szerint a BW szüntette meg a rendszert, de mi tudjuk, hogy az EA áll mögötte, mint ahogy általában).

Mostantól csakis az Originen keresztül, valódi pénzért lehet venni DLC-ket (A DA: Inquisition lesz az első, utána az összes többi BioWare játéknál megszűnik a lehetőség, kivéve az eddig megjelenteket. (ME1-2-3, DA
, DA2, stb.)). Nos, ha azt nézzük, tényleg nincs sok értelme megvenni egy virtuális fizetőeszközt, amivel tartalmakat vettünk, amikor megvehetjük őket közvetlenül is.Igen ám, de mi a helyzet azokkal, akik nem akarnak vagy nem tudnak interneten keresztül vásárolni? Mert én is ilyen vagyok. Korábban a Mass Effect 2 és 3, valamint a Dragon Age: Origins és DA2 DLC-ket mind-mind BW Pontért vettem, mert azt megszerezhettem a CD Galaxisból a játékkal együtt. Ez az internetes fizetés dolog engem nem érdekel, azt szeretem, ha házhoz jön a cucc (vagy elmegyek érte a boltba), kápéban fizetek és kész. Semmi euró meg online bankkártya... herótom van tőle.

Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy mostantól marad a warez, szimplán csak nem fogok első napos BioWare játékot venni, hanem megvárom a DLC-ket is tartalmazó Game of the Year vagy Ultimate kiadást, és azt rendelem meg CD Galaxisból vagy máshonnan. Addig viszont megeshet, hogy a rózsa, szegfű, liliom, muskátli és egyéb díszművek forgalmazásával foglalkozó üzletekben nézelődök, hiszen hamarosan halottak napja, kellenek a temetőbe.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

, DA2, stb.)). Nos, ha azt nézzük, tényleg nincs sok értelme megvenni egy virtuális fizetőeszközt, amivel tartalmakat vettünk, amikor megvehetjük őket közvetlenül is.