- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Gear S3 - második kör
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Nem akarom én megmondani, hogy mivel játsszál, csak a logikát nem teljesen értem az egész mögött. Az teljesen ok, hogy neked erősen szubjektív kötődésed van a multihoz (cimbik, meg a map dizájner, meg mittudomén még mi), ha csak ezeket hoztad volna fel, már régen túlléptem volna rajta. De hogy sz@r volt a single és ezért (is) várod a multit (mert az legalább jó volt a single-lel szemben, már ami a ME3-at illeti) az már nekem magas. Na mindegy, lapozzunk.
"A multival kapcsolatban leírtakat pedig pont úgy gondolom, ahogy mondtam. A multi ötlete később jött, és emiatt kapott még egy kis büdzsét, amit egyébként már nem akartak a single részbe beletolni. Ebben nincs okom kételkedni."
Miért nincs? Feltetted már magadnak ezt a kérdést? Kételkedni mindig kell. Ez alapszabály. Vagy talán a Bioware és az EA emberei az igazmondás és tisztesség nagykeresztes lovagjai lennének? Ha így lenne, akkor én sem kételkednék. De nincs így.
"A multis dlc-k pedig nem olyan hú de nagy dlc-k. 1-2 map, és pár karakter, és pár fegyver. Ráadásul a később a multira lefejlesztett fegyvereket megvehetted fizetős dlc-ként a single részbe, ergo bőven visszahozta az árát."
Mert? Attól, hogy a lehetőség adott volt, még nem biztos, hogy sokan éltek is ezzel a lehetőséggel. Én például egy fegyver DLC-t sem vettem a játékhoz. Persze ez csak én vagyok, de szerintem akár itt a topicban is meg lehetne kérdezni, ki adott ki ezekre pénzt...
A multis DLC-kért nem is azért lett volna logikus pénzeket kérni, mert olyan sokba került a létrehozásuk. Azért lett volna logikus, hogy ezáltal visszahozzák a multi játékrészbe belerakott extra pénzt. Feltéve, ha tényleg külön büdzsével ment a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition , fehér színben
- Mid tower gèp ház
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest