Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz -KP- #1499 üzenetére

Nem akarom én megmondani, hogy mivel játsszál, csak a logikát nem teljesen értem az egész mögött. Az teljesen ok, hogy neked erősen szubjektív kötődésed van a multihoz (cimbik, meg a map dizájner, meg mittudomén még mi), ha csak ezeket hoztad volna fel, már régen túlléptem volna rajta. De hogy sz@r volt a single és ezért (is) várod a multit (mert az legalább jó volt a single-lel szemben, már ami a ME3-at illeti) az már nekem magas. Na mindegy, lapozzunk.

"A multival kapcsolatban leírtakat pedig pont úgy gondolom, ahogy mondtam. A multi ötlete később jött, és emiatt kapott még egy kis büdzsét, amit egyébként már nem akartak a single részbe beletolni. Ebben nincs okom kételkedni."

Miért nincs? Feltetted már magadnak ezt a kérdést? Kételkedni mindig kell. Ez alapszabály. Vagy talán a Bioware és az EA emberei az igazmondás és tisztesség nagykeresztes lovagjai lennének? Ha így lenne, akkor én sem kételkednék. De nincs így.

"A multis dlc-k pedig nem olyan hú de nagy dlc-k. 1-2 map, és pár karakter, és pár fegyver. Ráadásul a később a multira lefejlesztett fegyvereket megvehetted fizetős dlc-ként a single részbe, ergo bőven visszahozta az árát."

Mert? Attól, hogy a lehetőség adott volt, még nem biztos, hogy sokan éltek is ezzel a lehetőséggel. Én például egy fegyver DLC-t sem vettem a játékhoz. Persze ez csak én vagyok, de szerintem akár itt a topicban is meg lehetne kérdezni, ki adott ki ezekre pénzt...

A multis DLC-kért nem is azért lett volna logikus pénzeket kérni, mert olyan sokba került a létrehozásuk. Azért lett volna logikus, hogy ezáltal visszahozzák a multi játékrészbe belerakott extra pénzt. Feltéve, ha tényleg külön büdzsével ment a dolog...

Új hozzászólás Aktív témák