Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Szerintem nem tudta. A Levi DLC-ig én is hülyeségnek tartottam ezt a dolgot (Minek Saren, ha ott van a catalyst bakker?), de az a beszélgetés sok mindent átértékelt. Pl. nem tudom elképzelni, hogy a Levik a digitállis technológiák irányítására alkalmas MI-t hoztak létre, ők pont nem az a faj volt, ami a technológiájával uralta a galaxist. A Catalyst az én szememben inkább egyfajta entitás, "pszicho-izé-lény" vagy ilyesmi, ami nem eelktronikát vezérel, hanem Kaszás tudatot indoktrinál.
Ajáték végén ugyan mozgolódik a Citadel meg minden, de nem tudni biztosan, hogy az egyféle következménye a Crucible csatlakozásának, vagy a Catalyst aktív közbenjárásnak az eredménye. Még azzal is lehetne magyarázni ezt az esetleges ellentmondást a teóriámmal, hogy a Crucible adott neki bizonyos képességeket. Végülis, a Szövetségnek fingja nem volt arról, hogy hogyan működik, és eléggé valószínű, hogy a Levik riányították a tervezését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Cyberpunk 2077
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest