- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Na megint egy Spoileres kérdés:
A vége felé amikor ott állok a fellegvárban Andersonnal és a félnótás rejtőző fickóval, akkor a beszélgetés vége felé villog bal oldalt a piros egér gomb, ha megnyomom akkor lelövöm a fickót.
A kérdés: mi van ha nem nyomom meg a gombot? Mi történik? Lesz hatással a befejezésre? -
mexel
veterán
Megint spoileres kérdésem lenne
Mirandát meg lehet menteni amikor az apja túszul ejti a lányát, vagy mindenképpen meghal? -
mexel
veterán
Köszönöm az infókat!
Kis spoiler:
Thesszián a templomban csak egy féle befejezése van a harcnak Kai Leng-el? Nyerhetünk is, vagy mindenképpen veszítünk? -
mexel
veterán
Van esély arra hogy elrontom a játékot ha felteszem a textúrákat? Kb a felénél vagy azomn túl tartok, nem szeretné, ha tönkretenném
-
mexel
veterán
Sziasztok! Ara emlékszik valaki, hogy ha csinálom a küldiket a bolygókon, akkor ha végeztem sokkal akkor amikor megyek vissza a citadellre ott már támadnak. Ilyenkor azok a feladatok amiket ott kaptam, és nem fejeztem be akkor elvesznek, vagy később még be lehet fejezni?
-
mexel
veterán
Egyszer angolul már végigtoltam, de most egész nyáron nem volt időm gép elé ülni játszani. Nyáron elhatároztam hogy majd most ősz elején újra végigviszem de már magyarul, jaj de jó lesz. Ránézek a magyarításra és látom hogy gyakorlatilag megáltt.
Miért kellett ezt így csinálni
nagyon kár volt elvállalniuk
-
mexel
veterán
válasz
zolee0307 #9989 üzenetére
Angolul nekem is elég volt 1x, ha lesz magyar akkor megpróbálom mégegszer hogy jobban értsem a sztorit. (talán év végére ha így halad) A végét 2 féleképpen (talán 3) sikerült előhozni, de nagykülönbség nem volt csak az egyikben. Egy közepes happyend azért elfért volna.
-
mexel
veterán
Végigvittem a storit. Nagyon hirtelen vége lett
Csak egy befejezés van? Nem írom le mi történt, nem akarok Spoilert.
-
mexel
veterán
Ha egy dlc (omega) be van másolva a mappába akkor mit kellene látnom? Milyen küldetést fog hozni?
Más: itt nincs olyan lehetőség hogy eladjak fegyvereket? Mintha az egyesben vagy kettesben lett volna valami ilyesmi. -
mexel
veterán
Megfogadtam hogy amíg nincs magyarítás hozzá nem játszom vele, mert annyira nem jó az angolom hogy értsek mindent rendesen. Sajnos elkezdtem, és már legalább a felénél járok. Így kezdhetem majd újra hogy a sztorit is értsem
Nekem nem tűnik csúnyának a játék, hol kellene annak lennie? -
mexel
veterán
Köszönöm! A Citadel tényleg ilyen kicsi?
-
mexel
veterán
lenne egy kérdésem a játékról. Amikor különböző csillagrendszerekbe kell menni, van ahol a reaperek jönnek és elkapják az űrhajót. Azokkal mit lehet kezdeni? Van ahol már vagy huszadszor próbálkozom, de mindig elkapnak mielőtt lescannelném a bolygót, vagy amit éppen csinálni kell.
Azon kívül volt egy küldetésem a marson, majd az Eden egyesen, azóta semmi. Hogyan tovább? Gondolom azért ennél hoszabb a játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest