- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
A demo óta optimáltak valamilyen erőforrás felhasználást ezen a gyöngyszemen?
Tudom, hogy AI fejlesztés, bugfix és tejfakasztás már volt tavaly óta, de engem inkább a fenti érdekelne. Egyszerűen nem szabadna ennyire köhögnie a gépemen.
-
FehérHolló
veterán
Hát köszönöm, ezek szerint mások számára is elérhetővé teszik azokat a fejlesztéseket, amiket elvileg az én háborúm támogatásának érdekében bocsátottak rendelkezésemre.
Amit még itt közölni akartam a publikummal, hogy az online elérhető demonstráció egy hatalmas átverés. Azzal ámított az elején, hogy 2.1 GB elég neki fizetségképp a számomra igen kedves tárolókapacitásomból. Azt mire lejött, elmondása szerint 2.5 GB-ot tépett ki szűz merevségem szemérméből. Szerencsére végül megnyugtatott, mert az időszakosan kierőszakolt 4.5 GB-ból a művelet végrehajtása után 2.5-öt visszaszolgáltatott. Így bár megalázva, minden emberi méltóságomtól megfosztva érzem magam, még látom a fényt a koromfekete alagút végén. Pislákol. Tán nincs minden veszve.
-
FehérHolló
veterán
Bóti frontális rendelvény esetében jogosult vagyok a duplalövetű, speciálisan kaszáló tajparasztok ellen kifejlesztett kézi lőfegyverek használatára?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tibicsucsu #207 üzenetére
Miért? Nem jön be a Portói, majd I/O port csajozási taktika?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tibicsucsu #161 üzenetére
Mondjuk egy elkor lázadásra kíváncsi lennék.
[Elsöprő vérszomjjal] Most meghalsz. -
FehérHolló
veterán
Honnan tudom letölteni?
Egyébként kicsit komolyabban: Ez az egyetlen játék hosszú időn belül, amit kíváncsian várok.
Mondjuk még sokat várhatok, mert az első és a második részért összesen nem fizettem 5k pénznél többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged