Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Nos, ha már megint előhoztad a témát reagálnék:
"A táplálkozás és az emésztés ismert formája is valószínüleg a gravitáció miatt alakult így."
Ez hülyeség, tekintve, hogy csak az ember áll két lábon, és a szájon keresztüli táplálkozás már jóval hamarabb kialakult. Ráadásul még az embernél is jórészt a perisztaltika gondoskodik a tápanyag továbbhaladásáról a tápcsatornán, nem pedig a gravitáció.
Az, hogy a száj a fejen legyen (ugyanott, ahol az egyébként igen kényes szem is) sok esetben inkább hátrány, semmint előny.
Ez pont arra példa, amit én mondtam korábban annak a hozzászólásnak az előzményeként, amire te reagáltál. Nem azért van úgy, ahogy nálunk embereknél van, mert ez az egyetlen lehetőség. Sőt, még nem is feltétlenül a leg optimálisabb. Azért van így, mert már jóval korábban kialakult ez a helyzet azoknál a fajoknál amelyek utódjaként végül az ember kialakult, ezért már eleve adott volt a dolog.
"Egy általatok sugallt teljesen inhumán életforma valószínüleg az általunk ismert fizikai körülmények között életképtelen lenne, mi pedig az ő környezetében lennénk azok."
Mivel itt "ránk" többesszámban utaltál, ezért feltételezem, hogy az én hozzászólásomat is belevetted. Nem értem miért is lenne életképtelen egy kentaur szerű élőlény. Vagy egy olyan, aminek a hasánál van a szája stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest