Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• L3zl13

nagyúr

válasz Bzzz #638 üzenetére

Itt nincs erre vonatkozó achievement, ráadásul az achievementeknek nincs semmi előnye, szóval én váltogattam őket.

Egyrészt nyilván függ a karakteredtől. Pl ne vigyél 3 karaktert teljes csapatra maxolt spec lőszer képességgel, mert úgyis csak egyet tudsz használni egyszerre.

Másrészt meg máshogy készültem, ha arra számítottam, hogy mechek/geth lesz az ellenfél, mint ha élőlények. Pl Talit és Legiont nem érdemes elvinni Tuchankára, mert nem sokat érnek az AI Hackinggel.

A maradék időben próbáltam egy kicsit szerepjátszani azzal, hogy olyanokat vittem a küldire, akiknek úgy éreztem illik a karakteréhez a dolog. Sajnos ezt a játék nem igazán jutalmazta, lévén a csapattagoknak nem igazán volt semmi reakciója a történésekre a saját küldiken és a főküldiken kívül...

Talán az egyetlen kivétel az volt, amikor

[SPOILER!]

Legiont vittem magammal Tali lojalitási küldetésére. :]
    Ezt mindenkinek ajánlom. A párbeszédek szerintem sokkal érdekesebbek voltak, mint egyébként.

Persze itt sem az igazi. Mert Legion nem igazán zavartatta magát, mikor győzködtem a quarianokat, hogy foglalják vissza a világukat a Gethtől. És, hogy semmi baj nincs az "élő" getheken végzett kisérletekkel.

Az viszont igazán nagy csalódás volt, hogy Citadelen semmit nem regáltak a népek Legion látványára. Főként figyelembe véve az ott történt 2 évvel korábbi geth támadást.

[/SPOILER!]

Új hozzászólás Aktív témák