- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Való igaz, hogy idén nem sok olyan játék jelent meg, ami megérné az árát (Lásd: Turok), de a Mass Effect mindenképpen kivétel. Egyrészt marha jó játék, másrészt olcsóbb is, mint a hasonló kategóriás játékok, harmadrészt magyar felirattal jelenik meg.

Sokan mondják nekem is, hogy azért szedik le a torrent-ről a játékot a megjelenéskor, hogy kipróbálják, és ha úgy látják, hogy jó a játék, akkor megveszik.
Való igaz, mostanában egyre kevesebb játékból adnak ki a megjelenés előtt demót, és nem szívesen fizetsz valamiért, amit nem tudsz, hogy milyen. De ez nem mentség, csak kifogás. Ha sokallod a játék árát, akkor várd meg, amíg lemegy a Budget kategóriába, és akkor vedd meg. Így is többet tettél, mint a semmi...
Például nekem már elő van rendelve a játék a CD Galaxis-ból. Végigvittem már az angol verziót egyszer, de ez csak jobban megerősített abban, hogy meg kell vennem a játékot.
MOD: Direkt nem válaszként írtam, nem szól senkinek, aki olvassa és úgy érzi, hogy neki mondtam, az se írjon vissza. Csak gondolkozzon el rajta...

Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest