Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Való igaz, hogy idén nem sok olyan játék jelent meg, ami megérné az árát (Lásd: Turok), de a Mass Effect mindenképpen kivétel. Egyrészt marha jó játék, másrészt olcsóbb is, mint a hasonló kategóriás játékok, harmadrészt magyar felirattal jelenik meg.

Sokan mondják nekem is, hogy azért szedik le a torrent-ről a játékot a megjelenéskor, hogy kipróbálják, és ha úgy látják, hogy jó a játék, akkor megveszik.
Való igaz, mostanában egyre kevesebb játékból adnak ki a megjelenés előtt demót, és nem szívesen fizetsz valamiért, amit nem tudsz, hogy milyen. De ez nem mentség, csak kifogás. Ha sokallod a játék árát, akkor várd meg, amíg lemegy a Budget kategóriába, és akkor vedd meg. Így is többet tettél, mint a semmi...
Például nekem már elő van rendelve a játék a CD Galaxis-ból. Végigvittem már az angol verziót egyszer, de ez csak jobban megerősített abban, hogy meg kell vennem a játékot.
MOD: Direkt nem válaszként írtam, nem szól senkinek, aki olvassa és úgy érzi, hogy neki mondtam, az se írjon vissza. Csak gondolkozzon el rajta...

Új hozzászólás Aktív témák

- Villanyszerelés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest