Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

Akik itt sírnak hogy "jaj nem lesz angol felirat":
    Rendeljétek meg az Angol változatot. Postaköltséggel együtt durván ott van mint a magyar. És szerintem hamarabb is kézhez kapjátok. Nem értem miért minden 10. HSZ az hogy "Mé nincs magyar?". Kezd kicsit irritálni engem. Ha te ilyen jól tudsz angolul akkor kapcsold ki a feliratokat és ugyan ott vagy. Igaz a válaszok akkor is magyarul lesznek feltüntetve, de majd lefordítod angolra őket magadban, hiszen most is azt csinálnád csak angolról fordítanál magyarra. Persze ott van a harmadik lehetőség is. Töltsd le valahonnan, majd vedd meg a magyar változatot. CD kulcs nem kér nyelv-vizsgát. Amíg nem krekkeled addig meg olyan mint az eredeti. Jé már is van három lehetőség az angol verzió megszerzésére. A helyett hogy minden 10. hsz-be betennéd a ezt: " :( " meg egy nyávogást arról hogy a te anyanyelved az angol, és olyan sznob vagy még az egéren is eltartod a kisujjad, neked csak angol felirat jó...

u.i.: Nem véletlen nem válasz a HSZ-em. Aki úgy érzi neki szól az nézzen magába. Aki úgy érzi nem, az meg tekintse semmisnek.

Új hozzászólás Aktív témák